Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Stigao kući nakon operacije srca pa najavio veliki povratak

Sandro Sukno
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
29.03.2018.
u 21:13

- Neka očekivanja su da će sljedeći pregledi biti petog mjeseca, početkom šestog i ako tada bude sve uredu, što očekujem, sa laganim bih trenizinama mogao tada početi.

Kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno vratio se iz SAD-a gdje mu je operirano srce. Trenutno se oporavlja u rodnom Dubrovniku.

- Prošlo je nekih 15 dana, prošlo je i to , sve je lakše kad se dođe doma, bio je naporan put. Doktori su za sada zadovoljni, nadam se da će tako biti i na sljedećem pregledu - rekao je Sukno za Dnevnik Nove TV.

Kada su u sada već njegovom bivšem klubu Pro Reccu saznali za probleme sa srcem, odmah su raskinuli ugovor. Sukno ističe da su u klubu znali da je operacija jedino rješenje, ali nisu bili za to, no da je on drugačije odlučio. O talijanskom klubu više ne razmišlja, no nada se da će ponovno zaigrati vaterpolo.

- Neka očekivanja su da će sljedeći pregledi biti petog mjeseca, početkom šestog i ako tada bude sve uredu, što očekujem, sa laganim bih trenizinama mogao tada početi.

- Mislim da će to biti slatke brige, razmišljati za koga ću igrati. Vatrepolo mi je u krvi, cijeli život se bavim tim, naravno da mi fali, ali ako samo uspio proći sve ovo, nemam sada razloga žuriti i čekat ću smjernice od doktora. Mislim da je tako najlakše i mislim da će najpametnije. Mislim da ću biti na raspolaganju i treneru i reprezentaciji i ima s kime bih se trebao početi vraćati u formu - zaključio je Sukno.

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:15 30.03.2018.

Sretano Sandro i brz povratak u bazen.

AM
ante_maja
23:22 29.03.2018.

Sukno zelim ti brz oporavak ,da se vratis jos jaci i bolji i da sa novim klubom razbijes Pro Reco u finalu lige prvaka!!

Avatar southman
southman
07:30 30.03.2018.

Sretno kapetane !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije