Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Vaterpolo

Hrvatski reprezentativac imao operativni zahvat na srcu

"Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju"
15. ožujka 2018. u 20:33 10 komentara 1762 prikaza
Sandro Sukno
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Hrvatski vaterpolist Sandro Sukno operiran je u Klinici Cleveland u SAD-u. O tome je Hrvatski vaterpolski savez izvijestio na svojim stranicama te potvrdio da je sve prošlo uspješno.

Sandro Sukno PRIHVATILI ODLUKU Talijani otkrili što su ponudili bolesnom Sukni: On nas je odbio!

"Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro. Provedeno je planirano operativno  liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva  tjedna. Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna. 
Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja. O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku", stoji u priopćenju HVS-a.

Sandro Sukno
1 / 7
Sandro Sukno

Podsjetimo, Sukna su u listopadu šokirale vijesti da ima problema sa srcem. Pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija te je dijagnoze potvrdio, a hrvatskom vaterpolistu bio je upitan i nastavak karijere.

Sada je Sukno operiran, a nakon rehabilitacije bit će poznato i hoće li i gdje nastaviti karijeru, s obzirom na to da je njegov dosadašnji klub Pro Recco nedavno najavio da s njim raskida ugovor.

Sandro Sukno Hrvatski kapetan poslao navijačima ohrabrujuću poruku Sandro Sukno 'Nečovječan potez' Sramota! Hrvat otkrio probleme sa srcem, klub uzvratio nehumanim potezom! Jug Brescia LIGA PRVAKA Jug pobjedom napravio veliki korak ka završnom turniru
VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života