Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Obersnel: Ovo u Rijeci je kao Europsko prvenstvo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.03.2018.
u 07:00

– Kad pogledate popis sudionika, završni turnir možemo usporediti s Europskim prvenstvom.

Rijeka će od 5. do 8. travnja biti domaćin završnog turnira Europskog vaterpolskog kupa, novog natjecanja koje se igra prvi put. Nastupit će reprezentacije Hrvatske, Srbije, Mađarske, Italije, Grčke, Španjolske, Crne Gore i Francuske. Praktično: europska krema na jednom mjestu.

– Kad pogledate popis sudionika, završni turnir možemo usporediti s Europskim prvenstvom. Pravi način da obilježimo 110 godina vaterpola i plivanja u Rijeci – kazao je jučer na predstavljanju turnira riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Komentara 1

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:11 29.03.2018.

Zna Obi šta priča a bazen Kantrida je s prvotnih 250 miliona eura na kraju koštao 370 miliona eura, bar zvanično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije