Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđeni skandal

Salzburg zbog straha nije htio igrati, prijeti mu izbacivanje!

\'12.09.2010., Dom sportova, Zagreb - Hokej, EBEL liga, Medvescak - Red Bull Salzburg. Reinhard Divis, Florian Muehlstein.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2011.
u 20:03

Predsjednik EBEL lige u nevjerici je nakon što Austrijanci nisu htjeli zaigrati u Sloveniji.

Utakmica doigravanja EBEL lige između Olimpije i Salzburga otkazana je!

Čim su autobusom došli u Sloveniju Austrijanci su osjetili neprijateljsko okružje, na led nisu ni izašli. Tražili su da im se isprazne prva tri reda tribina jer se nisu osjećali sigurnima, a kada im nije udovoljeno, odbili su igrati. Salzburg je u seriji vodio 3-0, no ovaj susret bit će vjerojatno registriran kao 5:0 pobjeda za Olimpiju.

Predsjednik EBEL-a Karl Safron najavio je:

- To je nevjerojatno! Imat ćemo hitno sastanak lige, a opcija je i da ih izbacimo iz natjecanja. Takvo ponašanje je nečuveno! Pa nije ovo Red Bull liga, već EBEL liga! Čuo sam da u Ljubljani nije bilo nikakve opasnosti za njih.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:16 06.03.2011.

Ah kaj ćeš kad \"Slovenci\" kao EU Yunuz, Rajngla, Crni i Gringo obično sjede u prvim redovima pa je ove frka za lančiće, satove, prstenje...>:-)) PS: inače oni su u EU s Austrijancima pa ih odlično poznaju !!!

SH
Shalabayzzer
19:12 07.03.2011.

Crveni bikovi u Ljubljani izgubili jaja al dobiloi krila(za Austriju)!

GU
Gustavo
22:20 06.03.2011.

Gdje je EU Janez da ovo prokomentariše, haha preplašili se slovenaca iz EU saveza kulturnih zemalja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije