Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamalo već prošli

Sad se sve zna: Evo što Hrvatskoj treba u utakmici s Francuskom!

Slavlje rukometaša: Hrvatska - Norveška
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
24.01.2018.
u 19:51

U svakom slučaju, sve je u našim rukama, ovisimo o sebi i uz dobru utakmicu možemo do polufinala.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras igra protiv Francuske u posljednjoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva. Još jutros je bilo puno kombinacija za ulazak u polufinale, a sad je sve postalo kristalno jasno.

Nakon što je Norveška u dramatičnoj utakmici pobijedila Švedsku, Hrvatskoj je olakšala put do same završnice. Naime, sad nam više ne treba pobjeda od tri razlike protiv Francuske, čak nam ne treba ni pobjeda jer u polufinale nas vodi i remi.

Slavlje rukometaša: Hrvatska - Norveška
1/14

Dobra stvar za nas je i to što su Francuzi sad sigurno u polufinalu, ali neće se potpuno opustiti jer porazom od Hrvatske izgubili bi i prvo mjesto u skupini.

Malo je nedostajalo dai prije ove utakmice osiguramo polufinale. Za tu kombinaciju bila nam je potrebna norveška pobjeda od četiri razlike, a da pritom Norvežani ne zabiju više od 31 gola. 

U svakom slučaju, sve je u našim rukama, ovisimo o sebi i uz dobru utakmicu možemo do polufinala.

Komentara 21

CR
croban1111
20:12 24.01.2018.

Naprijed Hrvatska.

FA
fake
20:02 24.01.2018.

Idemo Hrvatska po novu pobjedu pa da spustimo Francuze na zemlju koji su ionako upisali 2 boda i prije ove utakmice.Budite kao protiv Norveške i podarite Hrvatima veselje i sreću.I da, hoću li biti obrisan na 2 dana za ovo jer me ionako brišete kad se sjetite.Živjela Hrvatska a protivnici sa svih strana neka pate.

PI
pinkec
20:17 24.01.2018.

Ovako je najbolje, kad ovisiš samo o sebi i bez ikakvih kalkulacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije