Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPLEO PO SUCIMA

Vujović: Ne vjerujem da će ovo nekoga zaboljeti kao što nas boli

Slovenija Češka EP Hrvatska 2018.
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
24.01.2018.
u 19:00

- Razočaran sam sucima i pravilima koja su primijenili, ali moramo se naviknuti da uvijek trebamo imati nekoliko golova razlike da pobijedimo

Sloveniji je trebala pobjeda protiv Češke kako bi ostala u igri za polufinale Europskog rukometnog prvenstva, no remijem 26:26 srušeni im snovi.

Izbornik Slovenije Veselin Vujović, koji od početka prvenstva vodi rat sa sucima, i ovog je puta u njima.

- Ne vjerujem da će nekoga zaboljeti ovo kao što nas boli. Nismo imali svježinu na klupi i nije išlo sve kako treba. Ni nama, ni njima bod ništa ne znači. Čestitam igračima, započeo je Vujović pa nastavio:

- Razočaran sam sucima i pravilima koja su primijenili, ali moramo se naviknuti da uvijek trebamo imati nekoliko golova razlike da pobijedimo.

Slovenija Češka EP Hrvatska 2018.
1/14

Za kraj je Vujović istaknuo...

- Nedostajalo nam je dosta igrača, ali što je tu je. Hvala navijačima koji su nas došli bodriti. Napravit ćemo strategiju i čekamo rivala u baražu. Želimo na Svjetsko prvenstvo! Ako svi budemo zdravi, neće biti problema.

Komentara 3

CR
crodux
19:13 24.01.2018.

dosadan si ko proljev!

AN
androandro
20:21 24.01.2018.

Covek ima pravo. Ono sto su im sudili protiv Nijemacke danas ne vredi protiv Ceske. Krali su ih od prve utakmice dalje. Jedino posteno suđenje dobili su od Hrvatskih sudija. Lino je uhvatio suprotnog igraca a skoro da i nije dobio kaznu. Vujo se danas uhvatio za glavu i dobio zuti karton. Ajde budimo posteni. Iako je Vujo Crnogorac i iako je slovenski izbornik. To se zove fair play, koji na ovom neregularnom prvenstvu za njih ne vazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije