Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO PO ZLATO

Rukometno prvenstvo 2024.: Hrvatska reprezentacija u lovu na velike rezultate

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Spain v Croatia
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
11.01.2024.
u 14:24

Počinje Europsko prvenstvo u rukometu, a cijela Hrvatska se nada još jednoj medalji

Jedan od svetih gralova za sve rukometaše počinje, Europsko rukometno prvenstvo 2024., a oči rukometnih zaljubljenika diljem Hrvatske i svijeta već sada sjaje od uzbuđenja. Hrvatska rukometna reprezentacija spremna je dočekala ovu borbu za prestiž, a naša su očekivanja velika.

Naša rukometna reprezentacija je uvijek bila sinonim za strast, hrabrost, nevjerojatan sportski duh, ali i “infarktne” završnice. Sa zlatnim trenucima iz prošlosti, uključujući olimpijska i svjetsko zlato, Hrvatska je stvorila neprocjenjivu rukometnu baštinu. Sada, kad je krenulo Europsko rukometno prvenstvo 2024. u Njemačkoj, nadamo se da će naši rukometaši dodati još jednu sjajnu stranicu toj slavnoj priči.

Prednost “domaćeg” terena

Domaćinstvo uvijek igra ključnu ulogu u sportskim natjecanjima, a Hrvatska će u Njemačkoj sigurno imati podršku vjernih navijača na svakom koraku, od onih koji će “potegnuti iz Hrvatske” do naših navijača koji žive i rade u ovoj zemlji. Atmosfera će biti električna, s navijačima koji će svojim strastvenim pjevanjem i navijanjem biti “igrač više” na terenu. Očekuje se da će ovaj faktor biti dodatni motiv za našu reprezentaciju.

U svakom sportskom natjecanju, pojedinci često igraju ključnu ulogu u postizanju uspjeha. Dovoljan je samo letimičan pogled na popis naših igrača i naći ćete svjetske zvijezde poput Duvnjaka i Cindrića. Navijači se nadaju da će svaki dodir lopte, svaki gol i svaki potez obrane biti korak prema velikom uspjehu jer su nas naši rukometaši malo razmazili i od njih očekujemo vrhunske rezultate.

Iako je teško precizno predvidjeti ishod sportskog natjecanja, optimizam i vjera u našu rukometnu reprezentaciju ne jenjavaju. Očekuje se da će svaka utakmica biti prava rukometna poslastica, a s podrškom navijača i kvalitetom igrača, Hrvatska ima sve preduvjete za uspješan turnir.

Zajedno do Pobjede: Hrvatska rukometna reprezentacija i vrhunske pogodnosti za navijače

Rukometna strast u Hrvatskoj ne poznaje granice, a kada je riječ o podršci našim rukometašima, nema partnera poput Ine. Kroz dugogodišnje partnerstvo s Hrvatskom rukometnom reprezentacijom, INA nije samo sponzor, već je i suorganizator uspjeha i naših vrhunskih sportaša.

Kroz suradnju s Inom, navijači imaju priliku doživjeti dodatne pogodnosti, pogotovo ako putuju na utakmice u Njemačku. Posebne ponude na Expert goriva ne samo što osiguravaju optimalne performanse vozila već i pružaju priliku za uštedu. Dodatno, popusti na autokozmetiku i pranje vozila omogućuju navijačima da održe svoje ljubimce na četiri kotača sjajnima.

Za sve one koji putuju automobilom, podsjetimo da se Europsko rukometno prvenstvo održava u šest različitih gradova, uključujući nogometni stadion u Düsseldorfu te dvorane u Kölnu, Münchenu, Berlinu, Hamburgu i Mannheimu. Što se tiče natjecanja po skupinama, četiri nacionalne selekcije bit će smještene u svakoj od šest skupina, a dvije najbolje ekipe iz svake skupine nastavit će natjecanje u daljnjoj fazi turnira.

Foto: Luka Batelić/Pixsell

INA je odlučna ne samo u podržavanju nezaboravnih rukometnih trenutaka na terenu, već i u stvaranju nezaboravnih iskustava za svoje vjerne kupce. Fresh Corner ponuda na INA maloprodajnim mjestima osmišljena je kako bi zadovoljila i najzahtjevnije okuse, pružajući brzi zalogaj ili osvježavajuće piće, na putu do Njemačke ili u povratku.

Ovakva su natjecanja nevjerojatna prilika da se zajedno radujemo, podržavamo reprezentaciju i stvaramo sportske nezaboravne trenutke. Svi smo jedno srce, jedna nacija, i jedna strast – rukomet!

Sadržaj nastao u suradnji s Inom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije