Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalkulacije

Evo koje kombinacije sve postoje, Hrvatska može i odmah ispasti!

Hrvatska - Norveška
Foto: HRS/Twitter
1/6
17.01.2016.
u 20:48

U slučaju da pobijedimo Island, sigurno idemo dalje, baš kao i u slučaju da odigramo neriješeno i to bi za nas bio najbolji scenarij

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je u drugom kolu Europskog prvenstva od Norveške i tako si zakomplicirala situaciju. Naime, nakon dva odigrana kola svi imaju po jednu pobjedu i jedan poraz, svi imaju po dva boda i o svemu će odlučiti posljednje kolo. Nažalost, iako smo sada u najboljoj situaciji i vodimo u skupini zbog najbolje gol-razlike, na kraju možemo i ispasti jer se nakon završnih utakmica u skupini gledaju međusobni omjeri.

U slučaju da pobijedimo Island, sigurno idemo dalje, što bi bio najbolji scenarij, baš kao i u slučaju da odigramo neriješeno. U slučaju da izgubimo od Islanda, onda moramo navijati za Norvešku protiv Bjelorusije.

U tom bismo slučaju mi bili bodovno izjednačeni s Bjelorusijom, od koje smo bolji u međusobnom ogledu. No, tada u drugi krug ne bismo prenijeli niti bod.

U slučaju da mi izgubimo od Islanda, a Bjelorusija osvoji bod ili pobijedio Norvešku, mi bismo bili posljednji u skupini i ispali bi već nakon prvog kruga. Nadamo se da se takav scenarij ipak neće dogoditi.

>>Babić i Horvat: Teško je izdržati pakleni ritam, izgubili smo snagu

>>Hrvatska izgubila od Norveške u drugom kolu Europskog prvenstva!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 29

Avatar Abcda
Abcda
22:24 17.01.2016.

Izbornik i vratar van , poslije mozemo razgovarati . Ok , proci cemo dalje , ali sto cemo tamo raditi ? Nemamo kvalitet . Tocka.

DU
Deleted user
22:53 17.01.2016.

Babić je loš izbornik, ustvari nikakav a uz to napokon moramo naći golmana koji brani kad je to potrebno a ne kad pobjeđujemo s 10 razlike.

PA
pajokola1
22:25 17.01.2016.

Sa ovakvim golmanima nemamo što tražiti ,pa sve bolje reprezentacije imaju golmane koji na utakmici skinu bar 15 šuteva,a naši golmani protiv u cijelom drugom poluvremenu nisu imali niti jednu obranu,alo to je 30 minuta bez ijedene golmanove obrane,strašno, tako se nemože dobii ni trećeligaška rukometna momčad,kronični problem Hrvatske je što od Loserta i Šole nemamo vrhunskog golmana ,a nitko ga ni ne stvara....nema ništa od ove reprezentacije,golmani loši,Kopljar opet uplašen,neuigrana ekipa puna ozlijeđenih,prosiječan trener i što bi se trebalo dogoditi ,pa nema se tu šta očekivati ,bit će dobro ako opet ne puknu i ne bude blamaže kao protiv Slovenije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije