Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKS BOMBA

Rugali su joj se, a pogledajte kako sada izgleda supruga Modrićeva suigrača

Foto: Instagram
07.05.2017.
u 20:04

Daniela je na sramotna izrugivanja odgovorila odlaskom pod nož – korigirala je nos i grudi. I danas više nije ona stidljiva djevojka otprije tri godine, već seks-bomba!

Kada je u ljeto 2014. James Rodríguez kao zvijezda prijelaznog roka predstavljen na Santiago Bernabéuu, mnogi su bezobzirno, čak i bezobrazno, komentirali izgled njegove supruge (inače sestre Arsenalova vratara Davida Ospine). Neki su otišli toliko daleko da su je proglašavali transseksualnom osobom!?

Daniela je na sramotna izrugivanja odgovorila odlaskom pod nož – korigirala je nos i grudi. I danas više nije ona stidljiva djevojka otprije tri godine, već seks-bomba! Poraslo joj je i samopouzdanje pa je počela raditi i kao manekenka, postala je zaštitno lice jedne jeans linije, a koliko je ponosna na svoj izgled, potvrdila je fotografiranjem za muški časopis “Don Juan”. 

Prema tvrdnjama španjolskih medija Jamesov transfer na ljeto ovisit će isključivo o Danijeli. Njoj se, naime, ne odlazi iz sunčanog Madrida u kišovitu Englesku.

 

🌹

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

Gracias a mi @chencholoft feliz con mi vestido ! 🎀

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

🦋🦋🦋

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

Nunca pares de SOÑAR .. 🌟 @granadinabm

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

@maximcolombia @archangelphotostudio @tatianazuluagal buen día ! 🌟

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

@joystazjeans 🌸🌸🌸

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

 

Nuestro dia de spa 💆🏼💆🏽💆🏼 @vanepelaez1 @inmycloset_byclau 👙@granadinabm @clinicantienvejecimiento

Objavu dijeli Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

– On je veoma sretan i rado bi ostao u Realu. I ja volim Madrid i ostala bih ovdje. Ali, ne mogu ništa obećati – kazala je.

Komentara 6

ZC
zorro.cz
23:53 07.05.2017.

kad ja svog stojadina otpeljam k limaru, bil bu ferari.

DU
Deleted user
21:16 07.05.2017.

Većina izvana lijepih žena ustvari uopće nisu lijepe žene i najčešće osim lijepe slike nemaju za ponuditi ništa drugo, treba ih ustvari žaliti. Od njih potrebno je jedino više žaliti muškarce koji ih takve žele.

Avatar poljicanin
poljicanin
13:20 08.05.2017.

Pa tko zna,možda je i bila muško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije