Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKE ZVIJEZDE 'NA TAPETI'

Ruga se cijeli Otok: Fabio, idi u frizere!

'dailymail2_nnn_spo_290610'
Foto: ''
1/4
30.06.2010.
u 08:15

Nitko ih nije poštedio, a tabloidi su otišli najdalje i nazvali engleske igrače i njihovu igru "hrpom smeća". Sun broji dane do odlaska Capella iz Londona.

Kad su Fabio Capello i engleski nogometni reprezentativci jučer sletjeli na Heathrow nije ih dočekao nijedan navijač, ne računamo li one koji su ponijeli rajčice i jaja. Njih su vješto izbjegli, ali prezir cijele nacije i ruganje na naslovnicama nisu mogli izbjeći. Nitko ih nije poštedio, a tabloidi su otišli najdalje nazvavši ih "hrpom smeća".

Najtiražniji dnevnik Sun objavio je na naslovnici meteorološku kartu V. Britanije s velikim naslovom "U većini predjela sunčano, jedino će Heathrow pogoditi pljusak iz JAR-a". Sun broji dane do odlaska mrskog Talijana.

Daily Mirror je na naslovnici objavio sliku Ashleya Colea i Ledleya Kinga kako se dobro zabavljaju samo nekoliko sati nakon povijesne sramote u igri s Njemačkom. "Kakva šala" vrišti naslov uz komentar da nije nimalo smiješno što treba skupiti 12 milijuna funti da bi se riješili Capella koji "krasi" zadnju stranicu s podignuta dva prsta pogrešno okrenuta, što je najgora moguća uvreda u Engleskoj. "I tebi isto, Fabio", odgovorio je Mirror, a vodeći komentator Oliver Holt napisao je: "Nakon što smo gledali to sranje, zašto bismo, dovraga, dopustili Capellu da ostane!?"

Ponudili su mu i popis poslova koje još može raditi: barmen kojeg tjeraju iz krčme, frizer koji šiša samo sa strane, šef u videoteci koji ispod pulta daje besplatni primjerak filma "Neoprostivo", vozač taksija koji ubija putnike, prometni policajac ili prodavač cvijeća koji slaže ruže u formaciji 4-4-2. "A može se i pridružiti koalicijskoj vladi i zajedno s njom još jednom iznevjeriti naciju!".

A internet je prepun zabave na račun posrnula Albiona, Capello je prikazan kao nasljednik Mr. Beana, a Wayne Rooney kao lik iz crtića koji završava s natpisom "To je sve, narode". (mm/VLM)

Komentara 14

DU
Deleted user
17:57 30.06.2010.

Ali to je stavrno cudno da tokom sezone igraju odlicno u svojim kolubovima. A za reprezentaciju odigraju tako lose. Nedavno sam napisao da su protiv vrhunskih ekipa odigrali odlicno jedino protiv Hrvatske. Protiv ostalih nisu bili niti blizu. Samo, protivv Hrvatske su igrali iz inata. I zato su bili toliko dobri. Ne kuzim kako to da tako dobri igraci u klubovima igraju tako lose za reprezentaciju.

MR
mravac
10:20 30.06.2010.

A do jučer su ga dizali do zvijezda! Danas pljuju po njemu kao da im je uništio otok. Tipični englezi bez morala i predrasuda,morali su shvatiti da im stranac samo uzima lovu..To je tako svagdje i u cijelom svijetu...Nikada stranac ne može voljeti nečiju zemlju.!

MA
maraton
10:31 30.06.2010.

Fabio je predložija Englezima Pahora za trenera.Oduzima tudji akvatorij bez problema.Uvik je u ofenzivi ali ka i Fabio brzo će izgubit kondiciju i onda će ga puk Slovenski razapet ka i Fabia Talijani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije