Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKE ZVIJEZDE 'NA TAPETI'
Povratak na članak

Ruga se cijeli Otok: Fabio, idi u frizere!

Nitko ih nije poštedio, a tabloidi su otišli najdalje i nazvali engleske igrače i njihovu igru "hrpom smeća". Sun broji dane do odlaska Capella iz Londona.

Komentari 14

MA
maraton
10:31 30.06.2010.

Fabio je predložija Englezima Pahora za trenera.Oduzima tudji akvatorij bez problema.Uvik je u ofenzivi ali ka i Fabio brzo će izgubit kondiciju i onda će ga puk Slovenski razapet ka i Fabia Talijani.

VL
DU
Deleted user
17:57 30.06.2010.

Ali to je stavrno cudno da tokom sezone igraju odlicno u svojim kolubovima. A za reprezentaciju odigraju tako lose. Nedavno sam napisao da su protiv vrhunskih ekipa odigrali odlicno jedino protiv Hrvatske. Protiv ostalih nisu bili niti blizu. Samo, protivv Hrvatske su igrali iz inata. I zato su bili toliko dobri. Ne kuzim kako to da tako dobri igraci u klubovima igraju tako lose za reprezentaciju.

VL
MR
mravac
10:20 30.06.2010.

A do jučer su ga dizali do zvijezda! Danas pljuju po njemu kao da im je uništio otok. Tipični englezi bez morala i predrasuda,morali su shvatiti da im stranac samo uzima lovu..To je tako svagdje i u cijelom svijetu...Nikada stranac ne može voljeti nečiju zemlju.!

VL
AA
aaaaaaaaaaaa
11:04 30.06.2010.

To je tako kada se igra prljavo. Prvo su ozljedili Dudu-a (i to za sva vremena) pa zatim i privremeno Modrica. Mala smo nacija tesko je naci zamjenu pa su nas tako nekompletne izmrcvarili te stvorili o sebi nerealnu slikuu nogometne sile zavarajuci sami sebe. Potom su krajnje neozbiljno (sto najbolje pokazuje koliko su isfrustrirana nacija)“izgubili” od Ukraine (pobjeda i nije dolazila u pitanje jer bi to govorilo u sasvim drugom svijetlu o njima sto ipak nije moguce) te se sada cude sto se dogodilo. Englezi su sada tamo gdje spadaju i to u svom najjacem sastavu sto s nama nije bio slucaj. Uistinu je frustrirajuce kad vidite kako Njemacki mladi nogometni stroj koji je tek sada krenuo u povijest protutnja terenom i ostavi 1000 pitanja porazivsi vas tehnicki, takticki, psihicki i fizicki. Hebi ga ovako jaku Njemacku do sada mozda nismo niti vidjeli a oni ponovo nigdje, na pocetku, zato uzivajte na svom otoku jer u svojoj masti ste prvaci Svijeta!

VL
Avatar commentator
commentator
11:24 30.06.2010.

Zanimljivo je kako su \'rvatima mrski englezi, a kad treba uvoziti njihovo smeće (ovi natpisi i ostalo iz novina) odmah obijeručke preuzimaju da bi stvorili ariklčić za lokalne novine. Nedaj se Capello ni englezima i ni tim prekojadranskim novinarčićima, koji, kad ćeš uspjeti će licemjerno promjenit kaput, i redatii hvalospjeve, ali to je već poznato.

VL
Avatar commentator
commentator
11:36 30.06.2010.

Jer šta je sa današnjim člancima jednog \"The Times-a\" koji mi se čini malo ozbiljnijim od ove gorespomenute, evo nekih naslova: Fabio Capello wins backing inside FA as ‘still best man for job’ England players prepare to stand by Fabioio Capello Keep Capello Ovo ti lokalni novinarčići preskaću.

VL
Avatar commentator
commentator
11:45 30.06.2010.

Čitaoci i komentatori, znam da sljedi samo copy-paste, ali moram ubacit i ovo, tek toliko radi demokracije, da vam um bude malo slobodniji od ovog jednousmjeravanja, da se ne iznenadite kasnije, evo: - - - “It’s not his fault. He has done a good job and he needs to get on with it. I hope he stays and I think he will stay. It’s not about the money. We have to be strong. It’s not the fans who have an issue, it’s the press.” - - - Contrary to the suspicions of some on the FA board, Capello is determined to lead England to the 2012 European Championship finals.

VL
Avatar commentator
commentator
12:04 30.06.2010.

Francis Masson June 30, 2010 12:08 AM Of course Fabio Capello should keep his job, its a no brainer. The guy is class. This is an England team in which the chosen players froze and they did so because off the level of expectation the British media unfairly pile on them every single time a major tournament arises. Furthermore it is one of the least talented england teams i have seen in a while. I say let Capello do what he does best MANAGE and more than likely there will be a hugely improved team to compete at the next Euros and to which the British media can apply another barrowload of aforementioned pressure. Deja vou anyone?

VL
Avatar commentator
commentator
12:06 30.06.2010.

Colin Kangaloo June 30, 2010 1:05 AM Keep him at all costs. He is a winner, He is not responsible for the lack of talent in England. He will now prepare for the Euro Qualifiers looking at and for newew talent. He will learn from the mistakes of this campaign like choosing the team at the last minute , being too much of a dictator etc. Finally he will never again have a squad like this squad who believe they are God\'s gift to football when they are anything but. Choose talent in players Fabio, choose humility , choose work ethic, look for those qualities and everything lies before you. Keep him England you would be mad not too. Rednapp has won an FA cup , allardyce ????? hodgson is going to Liverpool to lord knows what... Hmmm Sir Bobby was the last great Manager for England , he had continental experience , so did Terry Venables ..they were gotten rid of and what happened? Do not get rid of Fabio , it might lead to another Taylor or McClaren!!!!! And of course ultimately tears.

VL
Avatar commentator
commentator
12:08 30.06.2010.

Toliko o \"frizeru.\"

VL
Avatar commentator
commentator
13:05 30.06.2010.

\"Onaj ko se ruga, biva porugan.\" Da se malo narugam ovom članku (koji se rugao Capellu preko engleskih tabloida,) sa smiješnim naslovom iz prvestranice gorespomenutog \"Daily Mirror;\"koji kaže: : \"OH NO CAPELLO WON\'T GO.\" prevedeno: Ajooooj (teško nama) Capello nećeće otićiI: hA hA HAAA hA ....Pardon, nisam se mog\'o suzdržati.

VL
SA
SI aka SI
14:00 30.06.2010.

a Englezi ko Englezi, nešto slično nama ali na neki ironičan način. Do prije dva tjedna, Rooney je bio bijeli Pele, Capello najbolji trener na svijetu, a sada nitko ne valja.. Jedino mi nije jasno zašto se ne probaju sjetiti da li su s nekim drugim napravili više i da li imaju nekog svog trenera koji je bar do koljena Capellu koji je prije ovoga osvajao trofeje s Juventusom, Romom, Realom itd. Da mmu igrači nisu izraubani od klupske sezone, možda bi bilo drugačije- pa ne znam zašto ne napadnu FA koji organizira da samo domaćih utakmica imaju 50-ak u 8 mjeseci, igraju i na Božić i Novu godinu i onda šute ko pizde i puštaju novinare da seru po Capellu. Baš iz Premiershipa je najviše igrađa koji zbog ozlijeda nisu na ovom SP-u- Nani, Ballack, Mikel, Essien, Bosingwa, Ferdinand- možda ipak ima nešto krivnje i u tome. Kvalifikacije su igrali maestralno osim one utakmice u Kijevu gdje su ih Ukrajinci \"nadigrali\", jer su u to vrijeme isti ovi koji su sada likovi iz crtića bili usred sezone i u punoj formi. Ali, kako njima, tako i ostalima, pa na SP-u imamo igrače na pola prave forme, a Fifa samo šuti

VL
OB
-obrisani-
15:21 30.06.2010.

Osta ili otisa ,tako mi je svejedno...ionak nista od tih umisljenih i provikanih Engleskih zvjezdica,koje se pocele gasiti... Gdje nam je ono EU PraviJanez...ala EU_Janez , ***admin***..Sam se izdao,na jednom clanku ;-)...Lalalalalalaaaaaaaaa

VL
SA
SI aka SI
14:07 01.07.2010.

eto, čitam na netu malo engleske novine i nakon početnog drvlja i kamenja i oni dolaze do zaključka da je jaka liga puna stranaca i prenaporna sezone bez ikakve zimske stanke veliki uzrok stanju momčadi na SP-u. Imaju najveće zvijezde, zbog čega su stadioni puni i vrti se lova, ali engleski igrači sve teže dolaze do prvih 11 i previše utakmica zbog čega su krajem lipnja umorni ko psi. A pošto su prodali gotovo sve najjače klubove, biti će i teško nešto promijeniti, ali nogomet je već dugo takav- sve se vrti oko love

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.