Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se

Ronaldo se pohvalio novom, brutalno skupom jurilicom!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.09.2017.
u 17:21

Ronaldo ima fenomenalan vozni park, u njemu se već nalaze Aston Martin, Lamborghini Aventador, Porsche Cayenne, Rolls Royce...

Cristiano Ronaldo jedan od od najboljih nogometaša svijeta pa prema tome zarađuje brdo love. Kad se u obzir uzme i to koliko je popularan pa i od sponzora dobiva novac, svima je jasno da je 'pun k'o brod'.

Portugalski nogometaš predan je nogometu, stalno trenira i u vrhunskom je fizičkom stanju, ali ima vremena i za ostale aktivnosti, hobije, užitke... Dosta vremena posvećuje obitelji, ali ima i još jednu veliku ljubav - automobile.

Ronaldo ima fenomenalan vozni park, u njemu se već nalaze Aston Martin, Lamborghini Aventador, Porsche Cayenne, Rolls Royce... A sada im se pridružio i Ferrari F12 TDF!

 

Arrived 👌👌👌

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Stigao", napisao je Ronaldo ispod fotografije automobila koji košta oko 400 tisuća eura. Može razviti brzinu od 340 km/h, a do 100 km/h ubrza za 2.9 sekundi.

Nije loše...


 

Komentara 5

MA
Majur
17:25 06.09.2017.

Brutalno novinarstvo...

LE
LeicesterCity007
21:41 06.09.2017.

kako glupa riječ.....jurilica! hahah

PA
papa
15:00 09.09.2017.

JURILICA??? E hebo vas novo-kroasanski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije