Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZA NA MARAKANI

Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon divljanja protiv Srbije: Teško je nositi se

The match of the second round of Group A qualification for the 2022 World Cup between the football national teams of Serbia and Portugal was played at the Rajko Mitic Stadium.

Utakmica drugog kola grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine i
A.K./PIXSELL
28.03.2021.
u 13:47

Podsjetimo, na samom kraju utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Cristiano Ronaldo je svladao vratara Srbije Marka Domitrovića koji je istrčao s vrata te tako poslao loptu u prazan gol. Ronaldo je već slavio gol, a Mitrović je sjajno na crti još jednom spasio Srbiju.. Svačija pažnja bila je usmjerena na Ronalda, koji je prvo slavio gol, ali je zatim poludio kada je vidio da ga suci ne priznaju

Poludjeli Cristiano Ronaldo kojem nije priznat pogotak za 3:2 Portugala u završnici utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na gostovanju kod Srbije jedna je od glavnih tema nogometnog svijeta danas.

Podsjetimo, na samom kraju utakmice Ronaldo je svladao vratara Srbije Marka Domitrovića koji je istrčao s vrata te tako poslao loptu u prazan gol. Ronaldo je već slavio gol, a Mitrović je sjajno na crti 'spasio' Srbiju.. Svačija pažnja bila je usmjerena na Ronalda, koji je prvo slavio gol, ali je zatim poludio kada je vidio da ga suci ne priznaju.

Nije moglo biti ni VAR provjere jer se u kvalifikacijama za SP ne koristi videotehnologija, a ni gol-tehnologija. Ronaldo je poludio, rijetko kad smo ga vidjeli takvog nakon sudačke odluke. Skinuo je kapetansku traku i bacio ju na teren, da bi iskazivanje ogorčenosti na terenu završilo odlaskom s terena Marakane, iako je utakmica još trajala.

Ronaldova reakcija je povukla ogromnu pažnju, a kapetan portugalske reprezentacije obratio se nakon utakmice na Instagramu.

"Za mene je najveći ponos i privilegija u mom životu biti kapetan reprezentacije Portugala. Dajem sve i uvijek ću davati sve za svoju zemlju, to se nikada neće promijeniti. Ali postoje trenuci s kojima se teško nositi, posebno kada osjećaš da je cijela nacija uvrijeđena. Idemo dići glavu gore i susresti se s novim izazovom. Idemo, Portugal", napisao je Ronaldo na objavi koja je od sinoć skupila gotovo pet milijuna 'lajkova'

 

.

 

Komentara 39

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
14:21 28.03.2021.

Autor teksta između ostalog kaže na jednom mjestu: "...Mitrović je sjajno na crti još jednom spasio Srbiju...". Čitav svijet je vidio da je Portugal pokraden jer je lopta bila čitava prešla gol crtu i to bar 30cm, a VL kaže da je Mitrović sjajno spasio Srbiju. Mogao je VL biti bar toliko objektivan i dodati da se sudac nakon utakmice došao ispričati selektoru Portugala zbog toga jer je očigledno oštetio Portugal. Ovako se može zaključiti da je autoru teksta drago što je Portugal oštećen.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
14:27 28.03.2021.

Pa novinaru pogledaj video.Lopta je punim obujmom prešla gol crtu.Ili se praviš blesav??

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
16:47 28.03.2021.

Moglo je biti 5:3 za Srbiju.. Al nepravda.. Jbg..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije