Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETO ODLASKOM

Ronaldo 'poludio' i otvoreno zaprijetio izborniku nakon što je saznao da je na klupi

KATAR 2022 - Susret Portugala i Urugvaja na Svjetskom prvenstvu
Foto: VIRGINIE LEFOUR
1/6
08.12.2022.
u 11:18

Portugalski Record otkriva da je došlo do jako zategnutih odnosa između Ronalda i izbornika Fernanda Santosa nakon što mu je ovaj rekao da će biti na klupi protiv Švicarske.

Portugalska nogometna reprezentacija odigrala je fantastičnu utakmicu i na Svjetskom prvenstvu u Kataru s iznimno uvjerljivih 6:1 pobijedila Švicarsku. Tako su izborili ulazak među osam najboljih, ali nijedan pogodak nije bio djelo Cristiana Ronalda. Zanimljivo, kapetan nije krenuo u početnom sastavu i ušao tek u 74. minuti. Da stvar bude gora po Ronalda, njegova zamjena, 21-godišnji Goncalo Ramos, zabio je tri gola.

Ronaldo je toliko izgubio živce kada je doznao da neće biti u prvih 11 da je zaprijetio da će otići iz kampa i napustiti Katar. Još uvijek očito smatra da je među najboljima iako se vidi da ga s 37 godina na leđima vrijeme polako nagriza.

>> Vatreni nakon pobjede nad Japanom slavili i pjevali "Moja domovina"!

Portugalski Record otkriva da je došlo do jako zategnutih odnosa između Ronalda i izbornika Fernanda Santosa nakon što mu je ovaj rekao da će biti na klupi protiv Švicarske.

Ronaldo se u međuvremenu ohladio i više ne razmišlja o napuštanju reprezentacije. No, protiv Maroka će opet biti na klupi, a nakon Svjetskog prvenstva mogao bi završiti karijeru u reprezentaciji.

Iskusni Portugalac sličnim se ponašanjem istaknuo u Manchester Unitedu prije no što je s klubom nedavno raskinuo ugovor. Očekuje se da će karijeru nastaviti u Al Nassru iz Saudijske Arabije.

Komentara 8

KO
koraknaprijed
12:29 08.12.2022.

Žalosno je da ne može prihvatiti svoje godine i dati mladima šansu da uživaju u nogometu i slavi kao sto je imao šansu.

VI
vidum
12:09 08.12.2022.

Mislim da bi ovo "poludio" moglo i bez navodnika. Ronaldo čini sve što može u korist svoje štete.

Avatar Barba
Barba
12:25 08.12.2022.

Da sam mu trener poslao bi ga doma prvim avionom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije