Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Ronaldo odbio pucati penal protiv Arsenala, treneru je kasnije otkrio razlog

Premier League - Arsenal v Manchester United
Foto: David Klein/REUTERS
1/5
24.04.2022.
u 11:20

Zvijezda Uniteda iznenadila je suigrače i trenera odbivši izvesti dosuđeni jedanaesterac.

Manchester United tone sve dublje.  U subotnjem kolu upisali su poraz u utakmici nakon što su na gostovanju kod Arsenala izgubili 1:3. Jedini gol za United postigao je Cristiano Ronaldo, svoj 100. u utakmicama Premier lige, a dogodila se na toj utakmici i zanimljiva situacija u kojoj je portugalski as odlučio da neće izvesti udarac s bijele točke.

Bilo je to u 57. minuti susreta pri rezultatu 2:1 za Arsenal. Ronaldo je izvođenje jedanaesterca prepustio Bruni Fernandesu koji je pogodio vratnicu. Kako je došlo do toga da Ronaldo prepusti izvođenje penala, objasnio je menadžer momčadi Ralf Rangnick.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester United - Emirates Stadium, London, Britain - April 23, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts after Arsenal's Granit Xhaka scores their third goal REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. TPX IMAGES OF THE DAY Photo: David Klein/REUTERS
Foto: David Klein/REUTERS

- Razgovarao sam s njim nakon utakmice i pitao sam ga isto. Rekao mi je da nije osjećao da bi on trebao izvesti penal i da bi bilo bolje da ga puca Bruno - pojasnio je Rangnick.

Arsenal je na četvrtom mjestu ljestvice sa 60 osvojenih bodova iz 33 utakmice. United je odigrao 34 utakmice i osvojio 54 boda u njima i trenutno je na 6. mjestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

CO
Cosinus
11:59 24.04.2022.

Kada Ronaldo puca i daje golove onda je problem koliko je golova dao tako, a sada kada neće pucati je opet problem. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije