Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident iz 2008.

Roddick: Ušao sam Đokoviću u svlačionicu i krenuo ga udariti

Andy Roddick
Reuters
04.10.2013.
u 16:23

Nakon jednog meča izrekao je svoje mišljenje o meni pred publikom i ušao sam mu u svlačionicu. Namjeravao sam ga udariti.

Umirovljeni tenisač Andy Roddick u intervjuu za Fox progovorio je o incidentu s Novakom Đokovićem tijekom igračke karijere. Amerikanac je otkrio da je zamalo udario trenutačno vodećeg igrača svijeta.

– Neću reći o kome je riječ, ali njegovo ime se rimuje sa Šmovak Šmoković. Nakon jednog meča izrekao je svoje mišljenje o meni pred publikom i ušao sam mu u svlačionicu. Namjeravao sam ga udariti. – rekao je Roddick te dodao:

– Napao sam ga i stisnuo uz ormarić, ali u zadnji tren sam primijetio da je njegov trener mnogo veći od moga i da bi nastavak mogao biti neizvjestan. Zbog toga sam se ipak povukao i otišao.

Srbijanski mediji tvrde da je riječ o sukobu koji se zataškavao od US Opena 2008. godine. Roddick je tada izjavio da je Đoković jedini igrač na svijetu koji unatoč 16 ozljeda koje ima može pobijediti u meču.

>>Gulbis: Đoković me živcira, slava mu je udarila u glavu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije