Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Verbalni napad

Gulbis: Đoković me živcira, slava mu je udarila u glavu!

novak đoković
Reuters/Pixsell
17.09.2013.
u 14:05

- Đoković i ja više nemamo ništa zajedničko. Zaista ne volim takve ljude, oni nemaju karakter

Ernest Gulbis, trenutačno 36. tenisač svijeta, verbalno se okomio na vodećeg Novaka Đokovića. Letonski igrač smatra da je novac promijenio njegovog kolegu.

- Ne volim Novaka. Znamo se od moje 12. godine. Tada je bio normalan momak. Đoković mi ide na živce. Jednostavno ne podnosim takve ljude koji postanu potpuno druge osobe kada dotaknu slavu i novac - rekao je Gulbis te dodao:

- Đoković i ja više nemamo ništa zajedničko. Zaista ne volim takve ljude, oni nemaju karakter. Ima li drugih primjera? Naravno da ima, ja sam taj. Ostao sam isti, bez obzira što se oko mene događalo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije