Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Matković direktor

Robert Špehar bit će novi predsjednik Osijeka

'ssport...................OSIJEK......................22.04.2004 - NK OSIJEK-Robert Spehar snimio Krunoslav Petric'
'Krunoslav Petric'
25.08.2010.
u 20:56

Osijekova legenda vratila se u Gradski vrt. Novi predsjednik Osijeka bit će Robert Špehar (na fotografiji), odlučeno je na sastanku na kojem su sudjelovali uži klupski vrh i najveći sponzori kluba.

Jednog od najboljih strijelaca u povijesti kluba koji je prije pet godina "objesio kopačke o klin" klupski skupštinari trebali bi na mjestu predsjednika potvrditi u nedjelju.

Kadrovska križaljka u Gradskom vrtu sa Špeharovom je kandidaturom pri kraju – novi direktor bit će Gordan Matković, preostaje tek odlučiti tko će biti sportski direktor. (gđ/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

D1
domoljub 17
12:14 26.08.2010.

svaku srecu zelim Robertu Speharu i Osjeku pozz od Hajdukovca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije