Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern je u formi

Robben: Pod vodstvom Guardiole smo čak i jači nego prošle sezone

Bayern slavi naslov prvaka
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.03.2014.
u 13:54

- Nitko se ne može prošetati do finala. United je veliko ime, ali mi igramo fenomenalno i to želimo pokazati baš u Ligi prvaka

Bayern je ove sezone u fantastičnoj formi i trenutačno izgleda kao da može ponoviti prošlogodišnji uspjeh kada je pod vodstvom Juppa Heynckesa osvojio sve što je mogao. Arjen Robben tvrdi da su pod vodstvom Guardiole još jači.

- Guardiola nas je pretvorio u najdominantniju momčad u Europi. Napravili smo još jedan veliki korak ove sezone. Od prve minute utakmice vršimo pritisak na protivnika i lopta je stalno u našem posjedu. Stil igre je baš napadački, a trener je taktički vrlo jak. Uči nas kako trčati bez lopte, ukazuje nam na to gdje su rupe kod protivnika i gdje možemo pronaći dovoljno mjesta za prodor, rekao je Robben.

U četvrtfinalu Lige prvaka Bavarci igraju protiv Manchester Uniteda, a svi ih vide favoritom.

- Nitko se ne može prošetati do finala. United je veliko ime, ali mi igramo fenomenalno i to želimo pokazati baš u Ligi prvaka, zaključio je Nizozemac.

>>Mandžukić u Guardiolinom zagrljaju proslavio titulu

Komentara 3

DU
Deleted user
14:52 30.03.2014.

Nebi rekao, Guardiola je za tri kalse lošiji trener. Trener koji je dobio formiranu ekipu barce, sad je dobio najjači Bajern u povijesti Dajte mu jedan Inter iz Milana i nek osvoji pet bodova a ne ligu prvaka.

MI
mirko0410
16:11 30.03.2014.

Na lanjsku formiranu ekipu dolazi Thiago pa mu ove godine dolazi Lewandovski pa budi ti trener. Ima on svoje kvalitete ali lanjski Bayern je bio uzbudljiviji, ljepši, i uspješan.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:49 30.03.2014.

Najveci problem Bayerna je sto ne igra jake utakmice. Ovo po Bundesligi su treninzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije