Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA INSTAGRAMU

Ristovski dao do znanja što misli o grčkim sucima i zaleđu koje je potopilo Dinamo

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
10.11.2023.
u 11:01

"Vidjeli smo u svlačionici da to nema veze sa zaleđem. Ne znam do kada više ovako, neke stvari oko suđenja se moraju promijeniti", rekao je strijelac poništenog pogotka Sandro Kulenović

Dinamo trese duboka kriza koja se nastavila novim europskim porazom od Viktorije Plzen (1:0) u 4. kolu grupne faze Konferencijske lige. 'Plavi' su ovime ostali na tri boda osvojena protiv Astane u prvome kolu i pali na zadnje mjesto skupine C što znači da će za prolaz u iduću fazu natjecanja morati pobijediti preostale utakmice protiv Ballkanija i kazahstanskog prvaka.

U problemu je i Sergej Jakirović. Njegova pozicija na maksimirskoj klupi sve je nesigurnija obzirom da se nema mnogočime pohvaliti u dosadašnjem mandatu. Dinamo se iz prvaka pretvorio u momčad koja bodove izvlači u sudačkim nadoknadama. Protiv Lokomotive pobjeda je izborena u 97. minuti, a protiv Varaždina izjednačenje u 94. minuti.

GALERIJA Dinamo poražen nakon drame u Češkoj. Poništen im je gol u nadoknadi (1:0)

Dinamo na gostovanju kod Viktorije Plzen u 4. kolu Konferencijske lige izgubio 1:0
1/7

Činilo se da će to ponoviti i u europskoj utakmici kada je Sandro Kulenović pronašao mrežu domaće momčadi u 94. minuti, no suci su odlučili drugačije i srušili nade 'plavih', a Jakiroviću dodatno zakomplicirali život. Odluka je donesena zbog procjene da je Stefan Ristovski bio u zaleđu. Dakako, ova i druge sporne odluke izazvali su frustraciju kod trenera i njegove momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Jakriović je odmah reagirao na suđenje riječima: "Nismo imali ravnopravan kriterij od početka. Ono što je vrijedilo za igrače Viktorije, nije vrijedilo za nas." Kritikama se pridružio i Kulenović. "Vidjeli smo u svlačionici da to nema veze sa zaleđem. Ne znam do kada više ovako, neke stvari oko suđenja se moraju promijeniti", rekao je strijelac poništenog pogotka. Sada se kratko i jasno, objavom na Instagramu, očitovao Ristovski.  Objavio je sliku situacije uz emoji klauna, referirajući se na "cirkus" od suđenja.

Foto: Instagram screenshot

YouTube kanal koji se bavi analizama spornih situacija, VARCheck, objavio je 3D analizu poništenog pogotka koja pokazuje kako zaleđa nije bilo. Trener češke momčadi je stao iza grčkih sudaca tvrdeći kako VAR ne griješi, ma koliko ta izjava bila sporna i opetovano dokazana pogrešnom.

VIDEO Dinamo teško kažnjen zbog ustaške pjesme Bad Blue Boysa

Komentara 2

BR
BRSA
16:59 10.11.2023.

Ponavlja se situacija iz bivše Jugoslavije: za pobjedu u svakoj utakmici Dinamo mora biti bolji za dva-tri gola jer će suci na bilo koji način pomoći protivniku barem za jedan-dva gola

GI
Gitte
12:12 10.11.2023.

I ja ću dati vama do znanja da je to jadno i brezobrazno nekoga okfivljavat a vi igrači ste krivi i. PUNKT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije