Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO IZ 'ŠVICE'

Rijekino pojačanje snimilo svoju pjesmu i kaže: Gledam i slušam Sandru Afriku

Foto: instagram
1/2
05.02.2021.
u 22:50

- Volim Split, a more obožavam. Već smo sagradili obiteljsku kuću blizu Omiša i u budućnosti ću moj život 'kombinirati' u Zürichu i Splitu

Nakon Marija Gavranovića, hrvatski travnjaci će gledati još jednoga Švicaraca - Josipa Drmića. Radi se o napadaču hrvatskih korijena čije izjave apsolutno potvrđuju da mu je srce s ovih prostora.  Drmić je stigao na posudbu do kraja sezone iz redova Norwich Cityja, a radi  se o jednom najzvučnijih imena koje je ikad stiglo u grad na Rječini. Josip je po vokaciji napadač iako se odlično snalazi i na krilnim pozicijama.

Iako je htio igrati za Hrvatsku, nitko iz HNS-a ga nije kontaktirao pa je zaigrao za Švicarsku i usput zabio par komada našima. Točnije, dva gola u prijateljskoj utakmici 2014. kada je Švicarska slavila 4:2 na Poljudu.

- Kad je stigao poziv Rijeke, malo sam razmislio i odmah sam imao dobar osjećaj.  Sve što sam saznao o Rijeci je pozitivno, od odlične infrastrukture do odlične ekipe i vjerujem da ću se dobro uklopiti - rekao je Josip Drmić za službene stranice kluba.

 Rijeka nije skrila svoje oduševljenje ovim potpisom. Objavili su video dobrodošlice za Josipa, nogometaša i glazbenika.  Da, dobro ste pročitali. Drmić obožava glazbu. 

 

U ljeto 2017. je snimio i objavio pjesmu 'No Tomorrow' za koju je spot snimio u Hrvatskoj, a tada je govorio:
- U meni teče hrvatska krv. Ne slušam glazbu kao drugi Švicarci. Slušam npr. Sandru Afriku. I slušam i gledam - rekao je Drmić pa otkrio i da navija za Hajduk: 

- Volim Split, a more obožavam. Već smo sagradili obiteljsku kuću blizu Omiša i u budućnosti ću moj život 'kombinirati' u Zürichu i Splitu.

Naravno, osim što će uživati u moru i ovdašnjim običajima, Drmić će sigurno željeti pokazati svoje znanje kako bi pomogao Rijeki, olakšao Kulenoviću, ali i na sebe skrenuo pažnju švicarskog izbornika Vladimira Petkovića.

>> Poslušajte pjesmu novog napadača Rijeke:

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
08:07 06.02.2021.

uf dobro je već se prepadosmo da sluša Bacha, Mozarta Schuberta...i njima slične.

Avatar rubinet
rubinet
12:54 06.02.2021.

Nadam se kako je Dotičnik dobar nogometaš. Kad već nije glazbeno potkovan.

Avatar patkovic
patkovic
23:21 05.02.2021.

ima stila ima stila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije