Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURALI EUROPU

Rijeka srušila Istru i izborila finale s Dinamom

Istra Rijeka
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/19
26.03.2014.
u 20:52

Sve nade Istre da može do finala ugasio je Ivan Krstanović u 68. minuti.

Nogometaši Rijeke izborili su finale Hrvatskog nogometnog kupa gdje će snage odmjeriti s Dinamom. Momčad Matjaža Keka i u uzvratnoj je polufinalnoj utakmici svladala Istru. Nakon 2:1 pobjede u prvoj utakmici, Rijeka je jučer na Aldo Drosini slavila s 1:0. Jedini pogodak postigao je Ivan Krstanović u 68. minuti. Istra se u prvih pola sata povukla na svoju polovicu kao da čuva negativan rezultat iz prve utakmice, Rijeka je kroz posjed lopte bez napora kontrolirala utakmicu.

Utakmicu u Puli gledao je ministar Željko Jovanović koji je i protokolarno bio član riječkog izaslanstva ako je suditi po tome da ga je na VIP-ulazu dočekala Sandra Nešić, djelatnica HNK-a Rijeka.

Zanimljivo, baš kada je Jovanović dolazio na ulazu je stajao Neven Šprajcer, direktor Istre osuđen je na uvjetnu kaznu u aferi “pošteno suđenje”. Tijekom izdržavanja uvjetne kazne Šprajcer ne smije obnašati dužnost direktora Istre. Pulska utakmica ostvarila je rekordnu posjetu navijača Rijeke, više od 2000 navijača Rijeke zauzeli su cijeli istočni dio stadiona.

Na suprotnoj strani Demoni su se pojavili tek u drugom dijelu utakmice. U prvom dijelu na praznoj tribini izvješen je transparent: ‘Sloboda navijačkim emocijama!

Razlog bojkota je represija nad navijačkim emocijama, ma što to značilo.

>> Dinamo rutinski svladao Belupo i prošao u finale

Komentara 1

PE
Pegaz
09:17 27.03.2014.

Bravo, Rijeka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije