Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK RIJEKA

Mišković za Večernji: 'Notorna je laž da smo suspendirali dječaka zbog proslave Hajdukovog gola'

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige Rijeke i PAOK-a
Igor Kralj/PIXSELL
23.11.2021.
u 21:42

"Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske."

Nakon medijskih napisa o tome kako je HNK Rijeka suspendirala maloljetnog sakupljača lopti jer je proslavio Hajdukov gol na nedavno odigranom Jadranskom derbiju, klub s Rujevice odaslao je demantij.

"HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu koji su na svojim stranicama u članku “RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje” iznijeli tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nisu potkrijepili niti jednim dokazom u navedenom tekstu. Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske", stoji u priopćenju HNK Rijeke.

Večernji list kontaktirao je i predsjednika riječkog kluba Damira Miškovića

"Tko bi bio toliko lud da suspendira dijete od 11 godina jer se veselilo pogotku? Znaju li oni koji to dijete provlače kroz svoje priče, kako se to dijete danas osjeća? Zgrožen sam zbog laži koja je objavljena i u ime cijelog kluba još jednom demantiram takve navode. Ne znam kome je u interesu tolika mržnja. Sve one koji se iživljavaju na djetetu, s bilo koje strane, može biti sram i poručujem im da to dijete puste na miru. Rijeka će ga sigurno i dalje štititi"

Mališan je član Rijekinog omladinskog pogona, što je inače slučaj na svim utakmicama. Domaćini daju tako svojim mladim generacijama da okuse dio velikih seniorskih susreta.

Podsjetimo, na istoj utakmici Armada i Torcida bile su u centru pažnje zbog svoga nesportskog ponašanja. Između ostaloh, nakon utakmice jedan navijač Rijeke utrčao je na travnjak i krenuo prema nogometašima Hajduka, ali nokautirao ga je šef osiguranja splitske momčadi. Tenzije i napetost na tribinama, a na travnjaku pravi spektakl preokreta. Hajduk je poveo u 45. minuti pogotkom Marka Livaje, u 54. je izjednačio Josip Drmić, da bi s bijele točke domaćinu vodstvo donio Robert Murić u 79. Djelovalo je u tim trenucima kao da je priča zaključena, ali Splićanima je dosuđen jedanaesterac pet minuta kasnije i realizirao ga je Livaja. Točku na i "debelo" u sudačkoj nadoknadi stavio je isti igrač za veliko slavlje gostiju.

Komentara 16

Avatar Mali Berica
Mali Berica
22:31 23.11.2021.

Naravno da niste suspendirali dječaka, vi ste ga samo udaljili iz kluba, dok se na riječkoj Facebook stranici "Lokalpatrioti Rijeka" osuđuje ponašanje tog dječaka i huška mržnja prema njegovim roditeljima.

Avatar matezanki13
matezanki13
22:12 23.11.2021.

Mi ćemo s naše strane dodati da svaka rečenica iz našeg teksta stoji, te da Rijeka nije iznijela niti jedan dokaz kojim bi demantirala našu tvrdnju. Činjenica je da su iz kluba dječaku rekli da deset dana ne dolazi na treninge, a što je to nego suspenzija!? A prijetnje obitelji su katastrofa.

PE
Perspektivan
23:36 23.11.2021.

Notorna je laz da niste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije