Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremna utakmica

Riječani slavili protiv švicarskog drugoligaša

Heber
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
17.01.2019.
u 23:07

Već su se priviknuli na travnjak u Albufeiri gdje već treću godinu zaredom odrađuju zimske pripreme pa su i pobijedili Servette 3:1

Nogometaši Rijeke okliznuli su se u prvoj pripremnoj utakmici protiv Wolfsburga. Doputovali su u portugalsku Albufeiru. Na utakmicu su praktički zakoračili iz autobusa i izgubili 0:3.

No, druga pripremna utakmica bolje im je sjela. Već su se priviknuli na travnjak u Albufeiri gdje već treću godinu zaredom odrađuju zimske pripreme pa su i pobijedili Servette 3:1.

>> Pogledajte video: ovako se Domagoj Vida odmara od nogometa

Prvoplasirani švicarski klub njihove druge lige, na papiru je izgledao slabije, ali na travnjaku je to bila potpuno druga priča. Nije to bila vrhunska utakmica, ali ni jedni, ni drugi nisu bez veze dolazili do Portugala.

Cilj je ipak vidjeti formu, pa i bildati samopouzdanje. Igrali su se tako Švicarci pred vratima Simona Sluge, no onda je na drugoj strani terena napravljen prekršaj na Puljiću, a sve je to udarcem s bijele točke kaznio Heber. U 25. minuti zabio je za 1:0.

U drugom je poluvremenu, Zoran Kvržić (79. minuta) povisio je vodstvo Rijeke, a za 3:0 zabio je Luka Capan u 80. minuti. 

U posljednjim trenucima utakmice i Švicarci su zabili. Alex Schalk pogodio je za konačnih 3:1.Utakmica se igrala dva puta po 50 minuta.

A za vrijeme priprema kako i svi pa tako i Riječani broje, gledaju i kalkuliraju. Vrijeme zimskog prijelaznog roka i njima će promijeniti stanje na travnjaku.

Tako bi strijelac prvog pogotka Heber na Rujevici mogao biti bivši. No, Iz kluba kažu kako postoje varijante njegova odlaska, ali i kako su na te varijante spremni. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije