Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali Heynckesa

Ribery: Sada mogu igrati, kod Van Gaala je bilo teško

bayern
NPH/Pixsell
01.03.2013.
u 22:30

– Bivši trener želio je da slijedim njegove instrukcije, a ja sam mu rekao: "Pusti me da igram"

a Bayernov vezni igrač Franck Ribery vjeruje da njegova momčad ove sezone može osvojiti trostruku krunu, prvenstvo, kup i Ligu prvaka. Francuz je pohvalio strategiju trenera Juppa Heynckesa kod kojeg ima više slobode u igri nego kod njegova prethodnika Louisa van Gaala.

– Bivši trener želio je da slijedim njegove instrukcije, a ja sam mu rekao: \"Pusti me da igram\". Bilo je teško. S Heynckesom je sjajno. Odradim svoje obrambene zadaće, ali kad dobijem loptu sam odlučujem što ću s njom napraviti.

Komentara 1

MI
mirko0410
15:15 03.03.2013.

Barem jednu ligu prvaka si već zaslužil osvojiti sa Bayernom.Ovo bi mogla biti godina Bayerna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije