Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga

Repešina momčad ostvarila desetu pobjedu u sezoni

Jasmin Repeša
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
15.01.2019.
u 00:14

Budućnost su predvodili Earl Clark sa 17, Filip Barović sa 16 i  Coty Clarke s 15 koševa

U posljednjoj utakmici 15. kola košarkaške ABA lige podogrička Budućnost slavila je na gostovanju kod FMP-a s 87:70. Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša do desete pobjede u sezoni predvodili su Earl Clark sa 17, Filip Barović sa 16 i  Coty Clarke s 15 koševa.

Vodeća Crvena zvezda ima maksimalnih 15-0, druga je Cedevita s učinkom 11-4, treća Budućnost ima 10-5, a četvrti Partizan 9-6. Mega Bemax je peta sa 8-7, a slijedi skupina tri momčadi s učinkom 6-9 u kojoj su Cibona, FMP i Mornar. Zadar, Olimpija i Igokea imaju 5-10, a zadnja je Krka s učinkom 4-11.

U sljedećem, 16. kolu, Zadar će u subotu, 19. siječnja, ugostiti Partizan. Cibona je u nedjelju, 20. siječnja domaćin Petrol Olimpiji, a Cedevita će u ponedjeljak, 21. siječnja gostovati u Podgorici kod Budućnosti.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
svitilnik
22:40 16.01.2019.

Čestitam Crnogorcima na pobijedi i poštujem trud njihovih klubova. Apsolutno podržavamo sport ali ovakve političke insinuacije da bi nas u Hrvatskoj samo trebale zanimati neke utakmice koje se igraju u okviru propale jugoslavenske zajednice su krajnje degutantne i manipalucijske odod od onih koji to objavljuju. Postoje i druge lige, kao što je i srednjoeuropska liga ali o toj ligi ni rijeći. Što hoću reći ? Neko cijelo vrijeme manipulira, a mi znamo čijem interesu. I na koncu da znate, odhebite s time. Juga i regija je propala. U Hrvatskom ustavu piše da su svi oni koji potiču bilo kakve veze s bivšom državom podložni krivičnom gonjenju. Uskoro možete očekivati naše krivične prijave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije