Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od transfera Ugledni trener ipak ostaje uz vukove i u reprezentaciji

Repeši i treći put propao odlazak u najjaču ligu! Cibona ga nije pustila...

\'14.01.2012., Zagreb - NLB, 16. kolo, Cibona - Maccabi Electra. Jasmin Repesa Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.03.2012.
u 08:54

– Nekome kao da odgovara da se priča kako naš trener odlazi – kaže predsjednik Lovrić

Unicaja je u srijedu na svojim internetskim stranicama objavila da je njihov novi trener Luis Casimiro. Značilo je to i kraj priča o tome da će Jasmin Repeša već sada napustiti Cibonu i preuzeti kormilo španjolskog prvoligaša. Natjeralo je to i na pisanje demantija one koji su već objavili da je Repeša novi trener \"bankara\" iz Andaluzije.

Na ljeto stižu nove ponude

Repeša novinarima nije nijekao da je zainteresiran za taj atraktivan posao, no isto tako je dodao da sve ovisi o klubu s kojim ima višegodišnji ugovor. Na kraju je bio pomalo ljutit što smo ga povezali s neostvarenim odlaskom.

– Gospodin Repeša ostaje Cibonin trener, mi nismo ni htjeli razgovarati o njegovu odlasku.

To je kazao direktor kluba Zdenko Antunović kojeg smo priupitali je li osjetio kod svog trenera želju za odlaskom.

– Nisam, no ne možete vi nikoga na silu zadržati. Da se pojave i najveći europski klubovi poput Barcelone, Reala ili CSKA, za koje imamo džentlmenski dogovor da ćemo ga pustiti, ne bismo ga pustili u ovom trenutku sezone.

Kako je Repeša imao ponudu na dvije i pol godine, a Casimiro je potpisao samo do kraja sezone, razgovori Jaska i Španjolaca mogli bi se obnoviti na ljeto.

– Nemoguće je da Repeša napusti Cibonu ovog trenutka – kazao je za dnevnik La Opinion De Malaga Repešin agent za Španjolsku Quique Villalobos.

U tom istom listu novinar vrlo blizak sportskom direktoru piše da će \"angažman hrvatskog trenera morati pričekati\". La Opinion podsjeća da su Cibona i Unicaja već trgovali kada su bankari prije pet godina slobodu Davora Kusa platiti pola milijuna eura.

Dvaput propustio Real

Ako je točno da za Repešu ne bi dobili nikakvu odštetu (tvrdi Antunović), odnosno da je ona simbolična (kaže Repeša), onda je i logična Cibonina odluka da na početku hrvatskog prvenstva ne pusti svog trenera kapitalca. S druge strane, logična je i Repešina želja da izađe na španjolsko tržište, a ovo mu je već treći neuspješni pokušaj. Jednom se zahvalio Realu radi reprezentacije, a drugi put ga je Real izigrao nakon što je posao već bio dogovoren.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
10:00 22.03.2012.

Ajde novinari, prestaniti već jednom. Zar bi Repeša bio u Ciboni, a da ga želi neki, iole, ozbiljan klub. Iako smatram kako bi Hrvatska mogla do evropske medalje, ako bi Repeša, Anzulović, Vranković i slični, vodili koju godinu, prvake Rusije, Španjolske, Grčke, Francuske ili Srbije. U Italiji i Turskoj su već odradili posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije