Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAMARIĆ NIJE IGRAO

Remi Wolfsburga, isključen Pongračić

Marin Pongračić
Foto: DPA/Pixsell
08.02.2020.
u 19:02

Fortuna je povela preko Zimmermana u 13. minuti, a u 48. minuti je Pongračić zbog grubog starta dobio izravni crveni karton. Samo dvije minute Wolfsburg je izjednačio preko Steffena. Josip Brekalo je ostao na klupi Wolfsburga.

Nogometaši Wolfsburga i Fortune odigrali su 1-1 u dvoboju 21. kola Bundeslige, a kod domaćih je isključen hrvatski igrač Marin Pongračić. 

Fortuna je povela preko Zimmermana u 13. minuti, a u 48. minuti je Pongračić zbog grubog starta dobio izravni crveni karton. Samo dvije minute Wolfsburg je izjednačio preko Steffena. Josip Brekalo je ostao na klupi Wolfsburga. 

Hoffenheim je bez Andreja Kramarića poražen kod Freiburga s 1-0, a domaćinima je tri boda donio Waldschmidt iz penala u 40. minuti. "Fenjeraš" Paderborn je odigrao 1-1 kod petoplasiranog Schalkea, dok je Union Berlin slavio kod Werdera s 2-0. Do gostujuće pobjede stigao je i Mainz koji je s 3-1 bio bolji u Berlinu od Herthe, a sva tri gola za goste zabio je Šveđanin Quaison.  

Kasnije igraju Bayer i Borussia (D). 

Španjolska: Getafe - Valencia 3-0

U izravnom dvoboju dva sastava koja se bore za pozicije koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone Getafe je na svom terenu svladao Valenciju s visokih 3-0 (0-0) u susretu 23. kola španjolskog prvenstva.

Dvostruki strijelac za Getafe bio je veteran Jorge Molina (58, 67), a konačni rezultat postavio je Jaime Mata (87).

Treći Getafe sada ima 42 boda, tri više od četvrte Seville, a pet više od pete Valencije.

Na vrhu je Real Madrid sa 49 bodova, druga Barcelona ima 46.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
22:20 08.02.2020.

Jel se sjećate Brekalove najave nastavka Bundeslige? One za vrijeme priprema? Kako će postati stožerni i najbolji igrač svog kluba? Obistinilo se!!! Već drugu utakmicu zaredom odigrao bez greške! Doista zaslužuje kapetansku traku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije