Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIVI LUKA

Real iznenadio Modrića ovim potezom, a za sve je "kriv" Karim Benzema

La Liga, Elche CF - Real Madrid (1-2)
GTRES
12.11.2021.
u 19:50

- Ništa nije bolje nego biti igrač Reala. Nema boljeg osjećaja od igranja na Bernabeuu. Svi žele doći ovdje, a ja sam imao sreće i uspio.

Luka Modrić već je postao najstariji nogometaš Real Madrida u 21. stoljeću s nastupom u Ligi prvaka, što govori dovoljno samo po sebi, a čini se da bi kraljevski klub mogao njegove usluge dodatno produžiti.

Naime, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je u travnju ove godine produžio s Realom do ljeta 2022., a prihvatio je dva milijuna manju plaću i umjesto dvogodišnjeg, potpisao je jednogodišnji ugovor. Primjerice, Sergio Ramos to nije htio.

I sad kad su u Madridu postali svjesni da s godinama Modriću sposobnosti ne opadaju kao što bi možda nekom njegovom vršnjaku, odlučili su mu ponuditi još jednu godinu. Nije poznato hoće li od ljeta 2022. do ljeta 2023. zarađivati manje, ali AS doznaje da je sve dogovoreno i da je Luka pristao na ono što je predsjednik kluba Florentino Perez postavio pred njega.

Madrid, Spain; 23/11/2019.- Soccer of La Liga match 14 Real Madrid against Real Sociedad held at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid. Luka Modric Real Madrid player score goal. Final score 3- Real Madrid winn Benzema, Valverde, Modric goals Photo: Juan Carlos Rojas/Picture Alliance | usage worldwide
Foto: Juan Carlos Rojas

A to se može zahvaliti Karimu Benzemi, još jednoj od legendi kluba, koji s godinama kao da je sve bolji. Zatražio je Pereza da Modriću produlji ugovor za još jednu sezonu i on je to poslušao. Što je pametno jer u ovim trenucima ni Real, kao ni Barcelona, ne mogu si priuštiti rastrošnost. Pa ostaju uz ono što je provjereno, a Modrić svakako jest!

- Ništa nije bolje nego biti igrač Reala. Nema boljeg osjećaja od igranja na Bernabeuu. Svi žele doći ovdje, a ja sam imao sreće i uspio. Imao sam devet posebnih sezona, nadam se da će takva biti i deseta - izjavio je Luka, koji nikad nije krio da mu je Real uvijek prvi na listi prioriteta, bez obzira na novac...

Komentara 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:31 13.11.2021.

Ma hajte...molim vas!

SU
Sutjeska
12:32 13.11.2021.

Pitajte ga dok je bio u Maksimiru koji je kllub obozavo? Barcu bio je lud za njom.Doduse i ja bi za te pare promjenio 'nogometnj vjeru'.

AT
alojz.targus
10:32 13.11.2021.

Žao mi je Modrića ;najboljeg igraća na svijetu.Stvarno nije zaslužio ,da skuplja "mrvice" sa stola. I to mu ne bi bilo ponuđeno ,da nije suigrača ,koji ga izgleda više cijene od onih u "upravi"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije