Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premiership

Rashford konačno zabio, ali United je opet doživio debakl

Premier League - Nottingham Forest v Manchester United
Lee Smith/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.12.2023.
u 21:34

Engleski krilni igrač zabio je treći put ove sezone, ali nije to bilo dovoljno za pobjedu Uniteda.

Nogometaši Manchester Uniteda doživjeli su deveti poraz u prvenstvu. S 2:1 pobijedio ih je kod kuće Nottingham Forest, klub koji se nalazi na 15. mjestu Premiershipa.

Crveni vragovi su sedmi na ljestvici, s devet bodova manje od lidera, ali su upisali već deveti poraz u prvih dvadeset utakmica sezone, četiri dana nakon što su svrgnuli Aston Villu (3:2) zahvaljujući golu Rasmusa Hojlunda. Danac zbog bolesti nije u subotu igrao na City Groundu, a istaknuo se konačno Marcus Rashford koji je na meti kritika zbog lošeg učinka. Engleski krilni napadač zabio je svoj treći prvenstveni pogodak u sezoni, prvi nakon 3. rujna. No, u 77. minuti poništili su ga golovi Nicolasa Domingueza (64.) i Morgana Gibbs-Whitea (82) koji su ostavljenih potpuno samih od Unitedove rastresene obrane.

Vratar Matt Turner refleksnom je obranom  u 96. minuti omogućio je Nottinghamu pobjedu koja ih je pet bodova odvojila od pozicije ispadanja iz lige.  Pod vodstvom novog trenera Nuna Espirita Santa upisali su tako drugu pobjedu u nizu.

Standings provided by Sofascore

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije