Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA DVIJE GODINE

PSG potvrdio novog trenera: On ima samo jedan zadatak

Thomas Tuchel
Foto: Bernd Thissen/DPA/Pixsell
14.05.2018.
u 20:32

- Nadam se kako ću dovesti klub do velikih uspjeha, a također se nadam da ćemo uvijek na Parku Prinčeva imati sjajnu atmosferu - rekao je Tuchel

Thomas Tuchel novi je trener PSG-a! On će na toj poziciji naslijediti Unaija Emeryja, a potpisao je ugovor na dvije godine.

- Dolazim sretan, ponosan i ambiciozan. Veselim se što ću raditi s ovakvim igračima, koji su jedni od najboljih u svijetu nogometa. Nadam se kako ću dovesti klub do velikih uspjeha, a također se nadam da ćemo uvijek na Parku Prinčeva imati sjajnu atmosferu - rekao je Tuchel pa dodao:

Thomas Tuchel
1/12

- Ovo je najveći izazov u mojoj karijeri.

Pred njim je jasan zadatak, mora osvojiti Ligu prvaka, san bogatih vlasnika koji nije uspio ostvariti nijedan njegov predstavnik.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
matK.O.
03:46 15.05.2018.

Toliko megazvijezda imaju i onda štede na pravom treneru. dobro da nisu Krunu Jurčića zvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije