Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG TRI STADIONA

Prvenstvo BiH je upitno u srpnju i kolovozu čak i ako prođe korona

Zrinjski - Utrecht
Foto: Stojan Lasić
03.04.2020.
u 12:45

"Nakon duge video-konferencije s predstavnicima svih 55 članica, Izvršni odbor UEFA-e je odlučio da se do daljnjega odgode sve utakmice koje su pod njenim okriljem.  Okvirno je odlučeno da se nacionalna nogometna prvenstva nastave u srpnju ili kolovozu ako se dobije borba protiv koronavirusa. "

Glavni tajnik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH) Adnan Džemidžić skeptičan je oko nastavka tamošnjeg prvenstva u srpnju ili kolovozu kako je okvirno predložila UEFA, pa makar i bez gledatelja, jer stadioni u Bijeljini, Kaknju i Ugljeviku nemaju reflektore.

U  razgovoru za Dnevni avaz glavni operativac krovne nogometne organizacije u susjednoj zemlji je ukazao i na problem s noćnim osvjetljenjem.

"Nakon duge video-konferencije s predstavnicima svih 55 članica, Izvršni odbor UEFA-e je odlučio da se do daljnjega odgode sve utakmice koje su pod njenim okriljem.  Okvirno je odlučeno da se nacionalna nogometna prvenstva nastave u srpnju ili kolovozu ako se dobije borba protiv koronavirusa.

Tragat ćemo za najboljim rješenjem,  trenutačno ništa pouzdano ne znamo, jer je i UEFA sve odluke donijela okvirno. Zdravlje igrača nam je najbitnije. Nećemo ih izlagati opasnosti od ozljeda i svakako ćemo voditi računa i o humanome aspektu cijele situacije. Sve ćemo razmotriti prije donošenja konačne odluke. Nije nimalo bezazlena situacija, jer nitko ne zna do kada će trajati pandemija opakoga virusa," kazao je Džemidžić.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije