Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDILI SE

VIDEO Evo što se dogodi kada Amerikancima date 'srpsku hranu', ćevape i burek

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.04.2020.
u 09:18

– Je li ovo kruh – pitao je Paschall kad je uzeo burek u ruke.

NBA liga, kao i brojna sportska natjecanja, ne igra se zbog koronavirusa pa su Golden State Warriorsi u pauzi između natjecanja objavili zanimljiv video.

U njemu je Alen Smailagić, mladi srpski košarkaš Golden Statea, svojim je suigračima predstavio hranu koja se često jede na ovim prostorima.

Smailagić je Ericu Paschallu i Jordanu Pooleu donio burek i ćevape. Ta je hrana u videu predstavljena kao "srpska".

– Ne znam apsolutno ništa o srpskoj hrani – rekao je Poole.

– Je li ovo kruh? – pitao je Paschall kad je uzeo burek u ruke.

No Smailagić svoje suigrače nije uspio oduševiti hranom koja se na ovim prostorima teško odbija. Košarkaši Golden State Warriorsa burek su ocijenili čvrstom sedmicom, ali im se zato ćevapi nisu baš svidjeli.

Paschall i Poole čudili su se tome da se uz ćevape pije jogurt. Tko zna kako bi reagirali da im je Smailagić još predložio da prstima grabe luk i potamane glavicu ili dvije...

>> Dio s burekom i ćevapima pogledajte u Golden Stateovom videu od 2:31

Ključne riječi

Komentara 122

RM
ruzica_mario
10:36 03.04.2020.

srpsko jelo? isto kao sto je Tokio srpski grad

LO
lojtra2
11:55 03.04.2020.

Jedino original srpsko jelo su "janjeća crevca". Pošto su im Turci jeli janjad njima su jedino crijeva preostala. I tako se to zbog dugog obitavanja Turaka u srbiji pretvorilo u tradiciju.

AF
afer
10:44 03.04.2020.

Turska spiza i nasljeđe,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije