Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MOŽE MI BITI OTAC'

Slavni hrvatski borac brzo odgovorio Cro Copu: Nisam smrad od čovjeka, ali...

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/8
02.04.2020.
u 16:30

Meni su na pobjedama čestitale i veće legende od Cro Copa. Što se tiče Facebooka, mislim da je tražio bilo kakav razlog da me makne s liste prijatelja - poručio je Soldić

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović 31. ožujka je na Instagramu dugo odgovarao na pitanja pratitelja koji su ga mogli pitati što god ih je zanimalo, a među pitanjima našla su se brojna zanimljiva. 

Mirko je rado odgovorio na njih, pa je tako govorio i o odnosu između njega i Stipe Miočića, o potresu u Zagrebu, kao i o odnosu s hrvatskim prvakom u KSW-u Robertom Soldićem, za kojeg je rekao: 

– Vrhunski je borac. Mogao bi napraviti veliku karijeru. Nisam imao sukoba s njim, jednom sam ga sreo u životu, u Linzu mi je prišao da se slikamo. Sukoba nema. Reći ću vam ovako: On mi je na Fejsu bio prijatelj i ušao je s nekim momkom iz Slovenije u sukob i počeli su se prozivati na vulgaran način, neprimjeren je bio rječnik jednog budućeg prvaka. Bilo je psovanja majke... Izbrisao sam ga s liste prijatelja jer nisam mogao gledati na naslovnici stalno njegovo prepiranje. Pred njim je dug put i želim mu sve najbolje – jasan je bio Mirko.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

U četvrtak se povodom toga oglasio i Soldić. 

- Evo, dobio sam dosta poruka i poslali su mi video u kojemu je Cro Cop rekao svoje mišljenje o meni. Tražili ste odgovor, evo vam ga. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Istina je da on meni može biti otac, ali on i ja u nikakve sukobe nismo ulazili. Cijenim ga, on je legenda MMA sporta za sve nas i tu se nema što dodati. Ljudi koji me poznaju znaju da nisam egoist i smrad od čovjeka, ali po Cro Copovom pričanju mislit će svašta. Meni su na pobjedama čestitale i veće legende od Cro Copa. Što se tiče Facebooka, mislim da je tražio bilo kakav razlog da me makne s liste prijatelja. Možda bolje da me nije ni prihvatio, hehe. Svako dobro i pozdrav - napisao je prvak KSW-a. 

>>>> Pogledajte trening Cro Copa

 

Komentara 58

Avatar dragovič
dragovič
17:47 02.04.2020.

Pokojni hrvatski tigar isto nije imao bas lijepe rijeci za Mirka Filipovica!

KA
karlodrago
16:53 02.04.2020.

Mirko je OK samo ima jedanu manu ,zaražen SDP-virusom.

DU
Deleted user
18:43 02.04.2020.

Filipović je mudrijaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije