Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA UTAKMICA

Promjena uoči polufinala: Izbornik iskoristio pravo na izmjenu, Vidak ulazi u sastav

Nenad Šoštarić
Luka Stanzl/PIXSELL
18.12.2020.
u 12:51

Izbornik Šoštarić je već koristio pravo na izmjenu igračica, uoči utakmice s Njemačkom u sastav je uvrštena Dejana Milosavljević, dok je susret s tribine pratila Marijeta Vidak. Lijeva vanjska Umaga sada se vaća u sastav, a na tribine seli Prkačin

Izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenad Šoštarić, iskoristio je pravo na izmjenu igračice u sastavu. Uoči polufinala s Francuskom, u zapisnik se vraća Marijeta Vidak, dok će susret s tribina pratiti Kristina Prkačin.

Izbornik Šoštarić je već koristio pravo na izmjenu igračica, uoči utakmice s Njemačkom u sastav je uvrštena Dejana Milosavljević, dok je susret s tribine pratila Marijeta Vidak. Lijeva vanjska Umaga sada se vaća u sastav, a na tribine seli Prkačin.

Utakmica Francuske i Hrvatske na rasporedu je danas, u 18:00 sati u Herningu.

U drugom polufinalnom susretu sastaju se Norveška i Danska u 20.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije