Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA MU ČAST

Proglašen igračem utakmice, a nije ni zaigrao: Potezom sve oduševio

Lennart Thy
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
18.03.2018.
u 10:18

Nije samo u Eindhovenu potez Thyja dočekan s oduševljenjem, na Vittesseovom stadionu bio je transparent 'respect Thy', a aplauz je dobio i na utakmici Heerenveen - Utrecht.

Lennart Thy nije ni zaigrao u porazu njegovog Venla 3:0 kod PSV-a, no domaćin ga je proglasio igračem utakmice.

Razlog zašto je 26-godišnjak propustio utakmicu je taj što je išao dati krv oboljelom od leukemije. Naime, prije nekoliko tjedana Thy je dobio vijest kako njegov DNK potpuno odgovara genima pacijenta koji se bori za život.

Pratnja igračima na stadion nosila je majice: 'Slijedite Lennarta, postanite donator matičnih stanica',  a poklonili su mu se i navijači jednominutnim aplauzom.

- Neće biti u igračkom kadru neko vrijeme, iako nismo osigurali ostanak u ligi. Lennart je jedan od naših najboljih igrača, ali ovo je puno važnije od nogometa - istaknuo je trener Venla Maurice Steijn.

Nije samo u Eindhovenu potez Thyja dočekan s oduševljenjem, na Vittesseovom stadionu bio je transparent 'respect Thy', a aplauz je dobio i na utakmici Heerenveen - Utrecht.

Komentara 2

JU
Jure7
11:02 18.03.2018.

Svaka čast! Čovjek, pa tek onda igrač!

DH
dalibor.hren
11:33 18.03.2018.

Bravo, neki bi oboljelom poklonili loptu s potpisima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije