Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU

Pročitajte što svjetski mediji pišu nakon još jednog poraza Hrvatske

Francuska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
09.09.2020.
u 07:47

"Hrvatska nije uspjela uzvratiti za poraz u finalu Svjetskog prvenstva i na kraju je poražena uz isti rezultat", piše Goal.com.

U susretu 2. kola elitnog razreda Lige nacija, hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Stade de France izgubila je od Francuske s 2:4 (1:2) upisavši i drugi poraz u skupini nakon što je u petak poražena u Portugalu s 1:4.

Za Hrvatsku su strijelci bili Dejan Lovren (16) i Josip Brekalo (55), a za Francusku Antoine Griezmann (43), Dominik Livaković (45+1, ag), Dayot Upamecano (65) i Olivier Giroud (75, 11 m). Evo kako strani mediji opisuju ovu utakmicu,

"Hrvatska nije uspjela uzvratiti za poraz u finalu Svjetskog prvenstva i na kraju je poražena uz isti rezultat", piše Goal.com.

BBC je najviše pozornosti dao napadaču Chelseaja Oliveru Giroudu koji je sinoć odigrao 99. utakmicu za Francusku i zabio 40. gol.

"Francuska je svladala Hrvatsku s 4:2 u zanimljivom dvoboju u Parizu", navodi Eurosport i dodaje da vatreni u sedam dosadašnjih utakmica nisu slavili protiv Francuza.

Američki ESPN hvali gol Dejana Lovrena te napominje da je za Francusku zaigrao 17-godišnji Eduardo Camavinga te tako postao najmlađi debitant u reprezentaciji od 1914. godine.

A francuski L'Equipe navodi: "Hrvati će pomisliti da su ukleti kada su u pitanju susreti protiv Deschampsove momčadi koja je dominirala i slavila istim rezultatom kao u finalu Svjetskog prvenstva."

Pogledaj ponudu Germania kladionice.

Komentara 24

DU
Deleted user
08:17 09.09.2020.

Pustimo sad te marginalce, od kad je važno šta oni pišu, dajte komentar Kurira, Blica, po običaju.

KR
Krile103
09:24 09.09.2020.

Uvijek je lako pljuvati po njima kada gube . Radi se o igračima koji su nam priuštili neke od najvećih radosti u spoprtu ikada . Podmlađeni , sa realno igračima koji su za 1 -2 klase ispod francuskih , akoo igramo utakmicu otvoreno , bez apsolutnog bunkera , dobro smo i prošli . Sjetite se samo finala Brazil - Njemačka kada su Brazilci popili 7 komada , a to nij ebaš reprezentacija koja ne zna igrati nogomet . Bit će bolje za jedno 4-5 godina . Smjena genracija ide i treba biti spreman za još loših rezultata .

KV
ka-vuk
09:29 09.09.2020.

Dečki su se stvarno trudili. Vidi se da fali Luka. Drugi njihov gol je nesretni odbijanac a penal nije bio. Sudac se ulizivao domaćinu tako da dobije još koju važnu temu suditi i evriće brojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije