Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UTAKMICU
Povratak na članak

Pročitajte što svjetski mediji pišu nakon još jednog poraza Hrvatske

"Hrvatska nije uspjela uzvratiti za poraz u finalu Svjetskog prvenstva i na kraju je poražena uz isti rezultat", piše Goal.com.

Komentari 24

DU
Deleted user
08:17 09.09.2020.

Pustimo sad te marginalce, od kad je važno šta oni pišu, dajte komentar Kurira, Blica, po običaju.

VL
KR
Krile103
09:24 09.09.2020.

Uvijek je lako pljuvati po njima kada gube . Radi se o igračima koji su nam priuštili neke od najvećih radosti u spoprtu ikada . Podmlađeni , sa realno igračima koji su za 1 -2 klase ispod francuskih , akoo igramo utakmicu otvoreno , bez apsolutnog bunkera , dobro smo i prošli . Sjetite se samo finala Brazil - Njemačka kada su Brazilci popili 7 komada , a to nij ebaš reprezentacija koja ne zna igrati nogomet . Bit će bolje za jedno 4-5 godina . Smjena genracija ide i treba biti spreman za još loših rezultata .

VL
KV
ka-vuk
09:29 09.09.2020.

Dečki su se stvarno trudili. Vidi se da fali Luka. Drugi njihov gol je nesretni odbijanac a penal nije bio. Sudac se ulizivao domaćinu tako da dobije još koju važnu temu suditi i evriće brojiti.

VL
BU
Bubalamala
08:14 09.09.2020.

Ovo nije bilo loše i uz malo sreće mogli smo imati bolji rezultat. Bili smo u većem dijelu prvog poluvremena bolji tim. Uremović je pokazao da se na njega može računati isto vrijedi i za Čaleta Car. Primili smo nesretno golove a jedanaesterac nismo dobili a Francuska da.

VL
BL
Blacknemesis8
09:30 09.09.2020.

Nemozes igrati i primati toliko golova. Nepotrebni golovi. To nije igra.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:42 09.09.2020.

Ne treba napuhivat rezultate iz Rusije. Imalo smo dosta sreće da smo dobili te dvije važne utakmice na jedanaesterce. Jednu pravu utakmicu smo odigrali protiv Argentine a bili smo dosta dobri protiv Engleske i to je to. Ovo što sadd igramo je rezultat našeg rada s mladima. Ne možeš računati na to da će Modrić, Rakitić, Perišić... igrati vječno. Kovačić, Pašalić a posebno Vlašić ne znaju igrati obranu, a Kovačić je po meni najveće razočarenje. Brekalo i Jedvaj nisu ni u svojim klubovima, koji su prosječni u Budesligi, standardni. Livaković obrani dosta teških lopti a onda primi pacerske golove, kako protiv Portugala tako i protiv Francuske.

VL
BL
Blacknemesis8
09:28 09.09.2020.

Pa mi smo Viceprvaci svijeta. A, ostale utakmice nisu vazne. Idu na zivce. Ne da nam se igrati. Jos i sa francuzima..?! Ma, kakvi. Ko ce trcati sada u nevaznoj utakmici. Umjesto, da su se dogovirili, ajmo na revans, ajmo im uzvratiti, islo se onako,...neda nam se...a to neide. To se vidilo kod ova dva gola. Mozda je rjesenje novi trener, ali, sumnjam...trener nije kriv, osim na tom psiholoskom planu. Da je doslo do zasicenja. E, pa onda bjez...i trazi novog.

VL
Avatar sokac
sokac
13:59 09.09.2020.

Samo naprijed Vatreni! Nije sramota izgubiti od takvih nogometnih sila a la Francuska ili Portugal...S Francuzima imamo odredjeni ''strah'', mozda kompleks, stalo nas pobjedjuju, isto u rukometu... Bitno je sada pokusati sloziti tim , ukljucivo mladji za predstojeci EK...Tu takodjerer nece biti lako uz ''gigante'' a la Spanjolska, Belgija, Portugal , Italija ...Englezi se takodjer stabiliziraju ...sve su to ekonomske sile, ali i Vatreni su medju njima ! Svaka cast, drzite se Vatreni!!!

VL
Avatar renac
renac
09:26 09.09.2020.

Sto se sad tu svi cudite losoj igri,pa prosjecan Hrvat si nemoze priustiti da dijete posalje na bilo koji sport.Sad samo igraju mamini sinceki,pa je to samo reziltat toga bazen se drasticno smanjio,talenti po HR propadaju jer im roditelji nemaju novca,a djeca tatinih sineka nemaju tolko srce jer ionako nicega nisi zeljni,a kad odu modric i ekipa bit ce to jos gore.Samo sezona za klinca stoji preko some eura sa putovanjima opremom itd.U normalnim zemljama se vodi briga o talentima,a u HR ih odmalena uce kako preko veze i novca zaigrati u prvoj momcadi fuj i srota Hrvatskog sporta.

VL
DU
Deleted user
10:27 09.09.2020.

Hr.repka je odigrala utakmicu u visokom ritmu!Ne zamaram se rezultatu u trenutku kad igrate pored takvih velicina (Martial 11) da ne spominjem dalje! Gosp.Dalicu i igracima , samo naprijed treba samo igrati nogomet , to i Francuzi vole!

VL
ZB
zbisko
10:40 09.09.2020.

Još jedan dokaz da smo baš u svemu zadnji

VL
VL
????
08:43 09.09.2020.

Ja mislim da je stvar u treneru, ovako puno golova nismo primali ni s puno lošijim igračima u sastavu. Po statistici smo imali 58% posjeda i s udarcima smo bili tu negdje (13-10 za njih), no postavlja se pitanje zašto primamo lake golove (i to više njih) s Dalićem a nismo npr. sa Čačićem ili Bilićem. Mislim da je vrijeme za poštenog trenera iz inozemstva, savez je dužan to omogućiti igračima koji su u 20 godina dva puta igrali polufinale SP-a i to baš kad su ih vodila 2 najgora trenera po znanju. Da smo 1998. i 2018. imali i trenera, ne bi Francuzi nego naši imali 2 zvjezdice na grbu.

VL
NM
nemirno more
09:21 09.09.2020.

možda je u izborniku...možda...

VL
Avatar Joejordan
Joejordan
07:56 09.09.2020.

Nešto veliko ne štima u našoj reprezentaciji, ne govorim samo o ovom rezultatu nego vidi se na terenu ne igraju jedan za drugog nego sve nekako ne povezano,a što se tiče Dalica mislim da je vrijeme za Hrvatsku da dovede stranog trenera po mogućnosti Nijemca ili Talijana.

VL
DU
Deleted user
08:49 09.09.2020.

Reprezentacija kao vreća za nabijanje. Sramote nas po svijetu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:08 09.09.2020.

Svjetski mediji niš posebno ne pišu jer se ne bave zabačenim i zaraženim balkanskim rezervatima nego sa bitnijim, poštovanijim i kredibilnijim temama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.