Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika razlika

Problemi u PPD Zagrebu, neće više moći ovako! Sjajni srpski šuter je rješenje

storyeditor/2022-09-15/PXL_140922_95670989.jpg
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.09.2022.
u 21:20

No veliku razliku između turnira u Zadru i ove utakmice činila je obrana. U Zadru je djelovala moćno, čak ni velike zvijezde Veszprema nisu pronalazile rješenja. Protiv Danaca pak obrane kao da nije ni bilo.

Gledajući sjajne igre rukometaša PPD Zagreba na završnom turniru SEHA lige u Zadru, nitko nije ni slutio da će danski GOG Gudme tako lako osvojiti bodove na startu elitne skupine Lige prvaka (27:31).

Da nije bilo koliko-toliko dobre igre u završnici susreta, "plinari" bi izgubili desetak razlike. Što se dogodilo da zagrebaši nisu pružili barem dio onoga što su pokazali u Zadru?

Roster je bio isti, osim što zbog bolesti nije bilo vratara Panjtara. No veliku razliku između turnira u Zadru i ove utakmice činila je obrana. U Zadru je djelovala moćno, čak ni velike zvijezde Veszprema nisu pronalazile rješenja. Protiv Danaca pak obrane kao da nije ni bilo. "Pucala" je na svim linijama, čak ni promjena nije donijela nikakav pomak. A kada se poklope loša obrana i loš napad, utakmica se neizbježno gubi.

Znali su u klubu da bez pravog lijevog i srednjeg vanjskog neće moći napraviti ozbiljan iskorak u Ligi prvaka. Mislili su da je lijeva strana napada riješena dovođenjem megazvijezde Vuke Borozana, ali dogodilo se to da je dolazak Crnogorca bio pucanj u prazno. Prvo korona, pa jedna ozljeda, a zatim i druga i tu je suradnji došao kraj.

Nije doveden ni kvalitetni srednji vanjski jer Stefan Dodić i Karpo Sirotić još su "zeleni" za ovako jake utakmice. Probalo se sa Srnom, što može proći u nekim trenucima, ali to sigurno nije dugoročno rješenje jer je Srna puno korisniji na lijevom vanjskom. I što sad? Čeka se što brži povratak Kavčića koji bi trebao osjetno pojačati vanjsku liniju, pa čak i sredinu napada, ali mora se dovesti još jedan dobar vanjski igrač. Rješenje je sigurno Miloš Kos pa se što prije treba postići dogovor s Izviđačem iz Ljubuškog da PPD Zagrebu ustupi sjajnog srpskog šutera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Pogledajte i video: Veliki Roger Federer objavio kraj karijere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije