Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SESTRU BLIZANKU

Prekrasna srpska odbojkašica u vezi s hrvatskim sportašem, njihova ljubav ne poznaje granice

Aleksandra Lazić
Instagram
31.08.2021.
u 10:46

Prekrasne sportašice rođene su u Švedskoj 1994. i obje su visoke 188 centimetara. Roditelji su im srpski iseljenici, no odlučile su igrati za državu u kojoj su rođene.

Odbojkašice Švedske veliko su iznenađenje ovogodišnjeg Europskog prvenstva koje se održavalo i u Hrvatskoj.

Šveđanke su prošle u četvrtfinale turnira, a sada ih u Plovdivu čeka reprezentacije Nizozemske.

Šveđanke igraju na srpski pogon budući da su među glavnim igračicama blizanke Aleksandra i Rebeka Lazić. Ove prekrasne sportašice rođene su u Švedskoj 1994. i obje su visoke 188 centimetara. Roditelji su im srpski iseljenici, no odlučile su igrati za državu u kojoj su rođene.

A zanimljivo je i da je Rebeka u vezi s hrvatskim sportašem, Josipom Pribanićem. Ovaj 25-godišnjak jako je uspješan u odbojci na pijesku i to kao igrač i trener.

Aleksandra je promijenila brojne klubove, igrala je u Francuskoj, Švicarskoj, Turskoj, Njemačkoj, a sada nastupa za poljski Leclerc. No, veza s Josipom je ozbiljna i ne poznaje granice.

– Moja izuzetno bolja polovica jako je uspješna u sportu. Ona se bavi dvoranskom odbojkom – rekao je prije dvije godine Josip za NovuTV i otkrio da se stalno bore tko će biti uspješniji na terenu.

– Kad stavimo stvari u perspektivu, ona je uspješnija po svojim rezultatima i klubovima u kojima igra. Ovo ljeto, kako je bila sa mnom u Zagrebu, tek toliko da ostane u formi, odlučila je trenirati sa mnom pa sam je ja trenirao. Hajdemo reći da to definitivno nije lijek za sretnu vezu.

Ključne riječi

Komentara 28

CK
CKI
11:30 31.08.2021.

Josip mora paziti da se ne zabuni.

DU
Deleted user
10:54 31.08.2021.

Koji lapsus. Svedska igra protiv Nizozemske veceras ne porotiv Norveske kako stoji u textu.

PU
Pukovnik
10:57 31.08.2021.

I svaki dan opet ide propaganda bratstva i jedinstva protudrzavnih novina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije