Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportsko-plesni spektakl

Preko 400 plesača plesalo na Zagreb Dance Grand Prixu 2018.

Ples
Foto: vl
1/9
21.05.2018.
u 16:19

U latinsko američkim plesovima 1. mjesto osvojio je talijanski plesni par Giovanni Cailoto i Sara Lo Casto, 2. mjesto Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin), 3. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin)

Veliki međunarodni sportsko-plesni spektakl u latinskoameričkim i standardnim plesovima – Zagreb Dance Grand Prix 2018 održao se u subotu 19. svibnja 2018. u sportskoj dvorani Dubrava, u Zagrebu.

Ovo je bilo jubilarno 500. natjecanje u RH u sportskom plesu na kojem su sudjelovali plesači iz RH,  Slovenije, Mađarske, Italije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Organizator natjecanja bio je zagrebački Plesni klub Spin, koji je proslavio svoj 14. rođendan. U sudačkom panelu uz hrvatske suce sudili su suci iz BiH, Italije i Slovenije.

Ples
1/9

U sklopu natjecanja održalo se i natjecanje pojedinca, parova, grupa i formacija. Predstavnici domaćina dominirali su u najjačim kategorijama u starosnoj kategoriji Odraslih B u standardnim plesovima Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin) osvojili su 1. mjesto, 2. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin).

U latinsko američkim plesovima 1. mjesto osvojio je talijanski plesni par Giovanni Cailoto i Sara Lo Casto, 2. mjesto Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin), 3. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin). U starijoj mladeži B pobjedu u standardnim i latinsko američkim plesovima odnio je Patrik Seretin i Ema Pilić (SPK Optimus), a u mladeži B Franco Marinović i Hana Grahovac (SPK Zagreb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije