Naslovnica Sport Ostali sportovi

Preko 400 plesača plesalo na Zagreb Dance Grand Prixu 2018.

U latinsko američkim plesovima 1. mjesto osvojio je talijanski plesni par Giovanni Cailoto i Sara Lo Casto, 2. mjesto Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin), 3. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin)
21. svibnja 2018. u 16:19 0 komentara 458 prikaza
Ples
Foto: vl
Pogledajte galeriju 1/9

Veliki međunarodni sportsko-plesni spektakl u latinskoameričkim i standardnim plesovima – Zagreb Dance Grand Prix 2018 održao se u subotu 19. svibnja 2018. u sportskoj dvorani Dubrava, u Zagrebu.

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO PROMO Autohtonost, izvornost i tradicija - najavljena suradnja ansambla MÁNE i LADO u Lisinskom

Ovo je bilo jubilarno 500. natjecanje u RH u sportskom plesu na kojem su sudjelovali plesači iz RH,  Slovenije, Mađarske, Italije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Organizator natjecanja bio je zagrebački Plesni klub Spin, koji je proslavio svoj 14. rođendan. U sudačkom panelu uz hrvatske suce sudili su suci iz BiH, Italije i Slovenije.

Ples
1 / 9
Ples

U sklopu natjecanja održalo se i natjecanje pojedinca, parova, grupa i formacija. Predstavnici domaćina dominirali su u najjačim kategorijama u starosnoj kategoriji Odraslih B u standardnim plesovima Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin) osvojili su 1. mjesto, 2. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin).

U latinsko američkim plesovima 1. mjesto osvojio je talijanski plesni par Giovanni Cailoto i Sara Lo Casto, 2. mjesto Jurica Kavran i Tihana Vusić (PK Spin), 3. mjesto Artur Posedkin i Patricia Herceg (PK Spin). U starijoj mladeži B pobjedu u standardnim i latinsko američkim plesovima odnio je Patrik Seretin i Ema Pilić (SPK Optimus), a u mladeži B Franco Marinović i Hana Grahovac (SPK Zagreb)

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.