Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BELGIJE

Poznati sportski portal napravio crtić o prolasku Hrvatske: Modrić matirao De Bruynea

Foto: Twitter
1/3
02.12.2022.
u 08:26

Pogledajte zanimljiv video kojeg su pripremili. Uz zaustavljanje Crvenih vragova, u njemu su se dotaknuli pobjede nad Kanađanima.

Hrvatska nogometna reprezentacija izborila je osminu finala Svjetskog prvenstva nakon neizvjesnog remija s Belgijom (0:0). Vatreni su s pet bodova u skupini prošli kao drugoplasirani, dok su prvo mjesto neočekivano zauzeli Marokanci. Crveni vragovi se kao trećeplasirani već opraštaju od Mundijala.

Iako nismo vidjeli golove, jučerašnja je utakmica bila puna uzbuđenja i napetih situacija. Taylor je našim nogometašima u prvom poluvremenu dodijelio kazneni udarac da bi ga uskoro poništio zbog minimalnog zaleđa, dok je u drugom dijelu promašivao belgijski napadač Romelu Lukaku.

Američki portal Bleacher Report objavio je animirani video o prolasku Hrvatske u daljnju fazu natjecanja. Nogometaši su prikazani kroz partije šaha. Na početku igraju Kevin de Bruyne i Luka Modrić, a kapetan stiže do šah-mata. Drugi naš reprezentativac na isti način pobjeđuje Alphonsa Daviesa i četvorica vatrenih zajedno slave.

- Hrvatska u nokaut fazi? Šah-mat - napisao je Bleacher.

Naši će nogometaši u osmini finala igrati protiv Japana, nakon što je azijska momčad sinoć iznenadila Španjolsku s 2:1 i osvojila svoju skupinu. 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije