Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA US OPENU

Poznati Amerikanac priziva diskvalifikaciju Đokovića, a sve zbog lijepe Srpkinje

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/4
02.09.2021.
u 11:42

"Usprkos Novakovu nevjerojatnom profesionalizmu, on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji je da može završiti diskvalificiran ako je stvarno još uvijek necijepljen"

Poznati teniski novinar Ben Rothenberg izazvao je burne reakcije svojim objavama na Twitteru. Čovjek koji je posljednjih godina poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića, poručio je da bi Srbin i ove godine mogao  biti diskvalificiran s US Opena. Podsjetimo, prošle godine je diskvalificiran jer je linijsku sutkinju pogodio lopticom u vrat. 

Ovoga puta razlog je virus zbog kojega se s turnira iznenada povukla Olga Danilović, a Rothenberg je uvjeren da se radi o koroni. Amerikanac ističe da je Novak Đoković Olgin mentor i da su bili u kontaktu pa bi logično bilo da bude i diskvalificiran, ali sumnja da će se to dogoditi.

19.06.2020., Zadar - Egzibicijski mec izmedju parova Novak Djokovic, Olga Danilovic protiv Borne Corica i Anje Konjuh. Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

"Povlačenje Danilović obrazloženo je medicinskim razlozima. Čekamo dalja objašnjenja, ali vrijedi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišteno za Gillesa Simonea, koji je bio u kontaktu s osobom zaraženom koronom", kaže Rothenberg i dodaje:

"Ako je to slučaj, odmah se čovjek zapita bi li za čovjeka koji ide po kalendarski Grand Slam to pravilo vrijedilo. Teška je to situacija za Danilović pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o COVID-19 i cijepljenju njegova jedina prijetnja kada je osvajanje US Opena u pitanju", napisao je Rothenberg i dodao:

"Usprkos Novakovu nevjerojatnom profesionalizmu, on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može završiti diskvalificiran ako je stvarno još uvijek necijepljen".

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dzambo
dzambo
20:08 02.09.2021.

Jos jedan ''Grand Slam'' i onda ostatak ''navijaca onog drugog'' moze galamiti koiko hoce....il jos 2 ''maybe'' 3 jos Grand Slama i bye..bye...ostatku za iducih barem 100 god.....

LU
lucio2
23:23 04.09.2021.

Novax je panglu.

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
21:58 04.09.2021.

Kakavj eto samo mrznja uperena protiv Djokovica,nemogu glupi ameris^cki psihopati,da prozvacu,sto i pored 500 milijona stanovnika,razguljujej ih Djokovic,i to decko koji dolazi iz drzave koja ima samo 5-6 milijona stanovnika,koja mrznja ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije