Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ VEDRA NEBA

Potres u Parizu, Kylian Mbappe obavijestio katarskog milijardera i suigrače: 'Odlazim, gotovo je'

REUTERS/Gonzalo Fuentes
15.02.2024.
u 17:37

I prije dvije sezone već je odlazio u Real, no tada je pristao potpisati novi 'faraonski' ugovor koji ističe 30. lipnja

Kylian Mbappe od ljeta više neće biti igrač Paris SG-a! Francuski nogometni superstar obavijestio je predsjednika kluba, Nassera Al Khelaifija o namjeri da napusti Park prinčeva po isteku ugovora, 30. lipnja ove godine.

Podsjetimo, Mbappe je sličnu dramu imao i prije godinu i pol dana. U ljeto 2022. godine također je, po isticanju tada važećeg ugovora već sve bilo spremno za potpisivanje novog, ali s madridskim Realom. Tada je Mbappe ipak odlučio prihvatiti ponudu PSG-a i produljiti suradnju na još dvije godine, s basnoslovnim ciframa i uvjetima u ugovoru.

No, čini se da 25-godišnji francuski reprezentativac više nema namjeru ostati u klubu u kojeg je stigao 2017. godine iz Monaca. Kako javlja poznati talijanski "lovac na transfere" Fabrizio Romano, Mbappe je svoju konačnu odluku donio. Ostaje za vidjeti hoće li biti kakvih promjena do kraja lipnja. Mbappe nas je već naučio da je svašta moguće...

Francuski mediji odmah su prenijeli ovu vijest, a da je njegovom vremenu u PSG-u došao kraj, Mbappe je informirao i suigrače.

"Odlazim, gotovo je", rekao im je nedugo nakon utakmice Lige prvaka protiv Real Sociedada.

Nedugo nakon prve objave, Romano je napisao i drugu u kojoj je potvrdio da je Mbappeov odlazak "100 posto potvrđen". Također, naveo je da će PSG i Mbappe u sljedećim mjesecima dogovoriti modalitet rastanka. Uz dodatak kako je madridski Real sada stisnuo gas u nastojanju da dovede sjajnog Francuza u svoje redove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije