Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO GDJE ĆE POTROŠITI DIO

Potpisao ugovor težak 207 mil. $, pjevala mu Severina, a suigrači tvrde: Dužan nam je novac!

Foto: instagram
1/2
13.08.2021.
u 18:22

"To je san koji je postao stvarnost", rekao je 22-godišnji košarkaš koji je sa Slovenijom na Olimpijskim igrama stigao do polufinala, a u borbi za treće mjesto su poraženi od Australije

Slovenski košarkaš Luka Dončić, igrač Dallas Mavericksa, produljit će ugovor s tom NBA momčadi na još pet godina za 207 milijuna dolara, javljaju u utorak Dallas Morning News i ESPN.

"To je san koji je postao stvarnost", rekao je 22-godišnji košarkaš koji je sa Slovenijom na Olimpijskim igrama stigao do polufinala, a u borbi za treće mjesto su poraženi od Australije.

"Ne znam niti što ću s tolikim novcem", poručio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

E pa, čini se da barem dio ima gdje 'utopiti'. Naime, na fešti povodom velikog potpisa mu je pjevala Severina koja sigurno nije došla za sitan novac, a uz to se pojavio i novi detalj. Naime,  J.J Redick objavio je na Twitteru kako mu je Luka dužan 1700 dolara na kartanju. Javio se i Jalen Brunson koji kaže kako njemu pak Dončić duguje 1500 dolara. Sada ih više ne može 'muljati' kako kasni plaća. 

 

Sadašnji ugovor potpisao je 2018. kada je najprije na draftu izabran od Atlanta Hawksa, a onda odmah zamijenjen s Trae Youngom i poslan Dallas.

Sezonu prije 2017./18. proglašen je MVP-jem Eurolige koju je osvojio s Real Madridom. Nakon toga je proglašen i najboljim "rookiejem" NBA u svojoj prvoj sezoni u sjevernoameričkoj košarkaškoj ligi.

Prošle sezone je Dončić prosječno zabijao 27,7 koševa po utakmici uz osam skokova i 8,6 asistencija.

Dallas Mavericks su zadnje dvije sezone igrali doigravanje i svaki su put eliminirani u prvom krugu od  Los Angeles Clippersa.

Komentara 1

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
21:33 13.08.2021.

Svaka čast Draženu ali vrijeme je za novog Mozarta. Mali je cudo. Severinu se ne isplati uopće spominjati wtf... di su nju našli.. A dobro, ziher je odradila svoju ulogu profesionalno jel..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije