Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNA ZABAVA

VIDEO Severina napravila spektakl na Dončićevoj proslavi ugovora teškog 207 milijuna dolara!

Foto: Insatgram
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.08.2021.
u 13:20

Sezonu prije 2017./2018. proglašen je MVP-jem Eurolige koju je osvojio s Real Madridom. Nakon toga je proglašen i najboljim "rookiejem" NBA u svojoj prvoj sezoni u sjevernoameričkoj košarkaškoj ligi

Slovenski košarkaš Luka Dončić, igrač Dallas Mavericksa, produljit će ugovor s tom NBA momčadi na još pet godina za 207 milijuna dolara, javljaju u utorak Dallas Morning News i ESPN.

"To je san koji je postao stvarnost", rekao je 22-godišnji košarkaš koji je sa Slovenijom na Olimpijskim igrama stigao do polufinala, a u borbi za treće mjesto poraženi su od Australije.

Sadašnji ugovor potpisao je 2018. kada je najprije na draftu izabran od Atlanta Hawksa, a onda odmah zamijenjen s Trae Youngom i poslan Dallas.

Sezonu prije 2017./2018. proglašen je MVP-jem Eurolige koju je osvojio s Real Madridom. Nakon toga je proglašen i najboljim "rookiejem" NBA u svojoj prvoj sezoni u sjevernoameričkoj košarkaškoj ligi.

Prošle sezone Dončić je prosječno zabijao 27,7 koševa po utakmici uz osam skokova i 8,6 asistencija.

Dallas Mavericks zadnje dvije sezone igrali su doigravanje i svaki put su eliminirani u prvom krugu od  Los Angeles Clippersa.

Dan nakon potpisa, Luka je sve odlučio proslaviti na poseban, spektakularan način. Za to je unajmio hrvatsku pjevačicu Severinu, a vjerojatno je i za nju morao dati lijep iznos budući da je ona jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora. Severina je napravila pravi show na Dončićevoj zabavi, a snimkama se pohvalila Ursa Knap Okretič, jedna od djevojaka koje su bile na zabavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE: Razgovor s Goranom Ivaniševićem

Ključne riječi

Komentara 49

DU
Deleted user
14:05 11.08.2021.

A, i ovi sportaši (čast iznimkama) stvarno imaju glazbenog (i inog) "ukusa".

HA
Hanok
14:45 11.08.2021.

Nema veze koliko če zaraditi, pamet ne može kupiti, s ovim potezom je pokazao da mu baš to i fali. Fuj.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
13:47 11.08.2021.

Nju je moguće za svašta unajmiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije