Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VARAŽDINA

Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Osijek: Liječnici s utakmice NK Osijek i NK Varaždin odvezli ozlijeđenog Igora Postonjskog
Davor Javorovic/PIXSELL
15.08.2022.
u 13:53

U trenutku kada je igrao možda i najbolji nogomet karijere, nogometašu Varaždina se dogodila teška ozljeda koja će ga od terena udaljiti na jedno duže vrijeme.

Tako strašna ozljeda dugo nije viđena na nogometnim travnjacima. Igor Postonjski, veznjak Varaždina teško je stradao na utakmici protiv Osijeka.

Cijeli život će pamtiti 24. minutu utakmice u kojoj je, nakon starta Mije Caktaša, došlo do stravične ozljede. Postonjskom je, naime, puknula tibija i fibula. Na ovu dijagnozu mnogi će se odmah sjetiti Eduarda da Silve koji je također svojedobno doživio jednako strašnu ozljedu. Nesretni Postonjski odmah je operiran isti dan negdje oko 21 sat i sada ga očekuje višemjesečan i mukotrpan proces oporavka. Pričao je Postonjski kako takvu bol nikada u životu nije osjetio...

- Bila je to ničija lopta. Spremao sam se uklizati, a on je prije došao do lopte. To se događa, jednostavno nisam imao sreće. Vjerojatno ne bi bilo ništa da smo istovremeno uklizali. Osjetio sam nevjerojatnu bol, kao da vam netko čupa kosti. Odmah sam znao da je puklo. Veliki je to šok, svi ti govore da se moraš opustiti, ali nije baš lako. Odmah mi je kroz glavu prošlo puno toga. Zašto baš meni!? - kazao je Postonjski.

14.08.2022., Osijek - SuperSport HNL, 5. kolo, NK Osijek - NK Varazdin, Ozljeda Igora Postonjskog. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ne krivi Miju Caktaša...

- Ne krivim ga. Takve stvari jednostavno se dogode... 

Igrao je Postonjski u sjajnoj formi, bio jedna od ključnih karika svoje momčadi, no sada ga čeka prava agonija oporavka.

- Pohvalio bih ljude u osječkom KBC-u, vrhunski su me primili i sve su dali od sebe. Sada kost mora zarasti, a za to će biti potrebno do mjeseci i pol dana. U sljedeća tri mjeseca mogao bih početi trčati. Barem tako kažu liječničke prognoze, nadam se da će biti točne.

Poruke podrške Postonjskom stižu sa svih strana. Javio se i izbornik Zlatko Dalić.

- Ma javio se praktično cijeli HNL. Takve poruke podrške u ovom trenutku jako mi puno znače jer znam da je sve sada manje-više na mentalnoj razini. To će biti najteža borba. Poruke su potvrda da nešto vrijedim. Dalić se javio poslije ponoći. Kada dobijete poruku od takvog čovjeka i takve veličine, jednostavno imate obavezu vratiti se - zaključio je Postonjski. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 2

FR
freeshooter
17:21 15.08.2022.

...nema gore stvari za sportaša...a gledajući neke zadnje tekme baš sam se pitao zašto ovaj dobar igrač nije u većem klubu...nadam se da će biti...drži se čovječe, ozdravi, život i nogomet je pred tobom...želim ti svako dobro...

ZG
Zeljko Grabar
21:27 15.08.2022.

No najvaznije je za sportske novinare da se to nije dogodilo na utakmici sa Dinamom nekom Hajdukovcu, jer bi onda naslovi izgledali sasvim drukcijim. Pisalo bi se onda o brutalnom nasrtaju Mamicevca na najveceg talenta majstora sa mora, ili o brutalnostima s kojima se sjever sluzi protiv juga. Ovaj put interesantno nije bilo cak niti zutog kartona niti nekakve var provjera, jer to je samo igrac Varazdin a ko sljivi Varazdin. Za takav faul je dosta samo obavijest da se Caktas javio igracu, kojeg nece biti na nogometnim terenima najmanje godinu dana. No takve reakcije su sigurno poskjedice trodnevne zalosti u redakciji VL do cetvrtka kad ce zalovanje biti nastavljeno, a dio sportskih perjanica kao na primjr Junaci ce poceti u soku pisati clanko poput danas objavljenih na temu tko ce ispasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije