Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA

Doznajemo kakva je točna dijagnoza ozljede kapetana Varaždina, čeka ga dugotrajan oporavak

Osijek: Liječnici s utakmice NK Osijek i NK Varaždin odvezli ozlijeđenog Igora Postonjskog
Davor Javorovic/PIXSELL
15.08.2022.
u 09:22

Riječ je o zaista strašnoj ozljedi, Varaždin je uz svog kapetana i svi se nadaju kako će oporavak proći što brže. Zaželio mu je to i klupski glasnogovornik Osijeka.

Igrač i kapetan novog starog prvoligaša NK Varaždina, Igor Postonjski, doživio je tešku ozljedu tijekom 24. minute na gostovanju kod Osijeka. 

Po medijima se pisalo kako riječ o frakturi tibije i fibije, no to nije sasvim točno. Naime, ekskluzivno saznajemo kako je riječ o prijelomu dijafize goljenične kosti odnosno - tibije. Svakako se radi o strašnoj ozljedi i agoniji za nesretnog nogometaša kojemu prijeti dugotrajni oporavak. 

Nagađa se da će izvan travnjaka provesti čak i do godinu dana, ali te informacije nisu službene i može se dogoditi raniji povratak. Mnogi po društvenim mrežama optužuju Miju Caktaša za pogibeljan start, no stanimo malo na loptu i smirimo strasti.

Caktaš je bez prekršaja uklizao i oduzeo loptu, dakle, bio je to čisti start na loptu. Osijekov veznjak nije učinio ništa pogrešno, nažalost, ovakve situacije se događaju u nogometu i dolazi do ovakvih užasnih trenutaka od kojih zanijemi cijeli stadion. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 3

BA
bacenheider
11:12 15.08.2022.

Da,to je katastrofa da jedan nogometas tako nastrada.Da,to je katastrofa da igrac koji je to uradio nije dobio ni zuti i da,to je jatastrofa da je tu utakmicu sudio sudac koji nema pojma o sudenju.

DO
doberdedec
10:44 15.08.2022.

A da li je tip A, tip B, ili tip C. Autor članka nije se to potrudio saznati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije