Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetni dio

Postignut dogovor o izravnom prijenosu druge lige, evo gdje gledati

Zagreb: SuperSport Prva nogometna liga, NK Rudeš -  NK Jarun
Foto: MarkoLukunic
1/3
02.02.2023.
u 17:02

Iz kola u kolo bit će osigurana po tri izravna prijenosa utakmica SuperSport Prve NL

Hrvatski nogometni savez pohvalio se da je postigao dogovor s vlasnicima televizijskih i marketinških prava, Hrvatskim Telekomom i SuperSportom, naslovnim sponzorom Prve NL, o izravnim prijenosima utakmica ovog natjecanja u proljetnom dijelu natjecateljske sezone 2022./2023.

Podsjetimo, Prva NL drugi je razred hrvatskog nogometa i prvoplasirana momčad na kraju će sezone biti promovirana u najjači rang - SuperSport HNL.

Na prvom je mjestu trenutačno Rudeš s 36 bodova, a slijede ga Solin i Cibalia s 28.  

Utakmice će se prenositi na kanalu MAXSport 1 Hrvatskog Telekoma, dostupnom na platformama MAXtv, EvoTV i Iskon.TV, a iz kola u kolo bit će osigurana po tri izravna prijenosa utakmica SuperSport Prve NL i to u ranim poslijepodnevnim terminima petka, subote i nedjelje.

Od 17. veljače tako će se emitirati utakmice 18. kola između Jaruna i Cibalije (14:30, MAXSport 1), 18. veljače Solin - BSK (13:00, MAXSport 1) i 19. veljače Dubrava TK - Dugopolje (13:00, MAXSport 1).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije