Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONAL TVRDI

Policija ometala pomoć ranjenom vatrogascu na Poljudu?

vatreogasac
Foto: Printscreen Youtube
24.10.2018.
u 16:46

Ozlijeđenog vatrogasca prema vozilu hitne pomoći vodio Hajdukov povjerenik za suradnju s navijačima Kristijan Petric, no istovremeno su dvojica policajaca verbalno napala i, kako piše tjednik, po svemu sudeći mu prijetila.

Tjednik Nacional objavio je snimku s poljudskog stadiona nakon nedavnog derbija Hajduka i Dinama (0:0) kada je vatrogasac Tomislav Biuk ostao bez prsta zbog topovskog udarca Torcide.

Navodi se da je ozlijeđenog vatrogasca prema vozilu hitne pomoći vodio Hajdukov povjerenik za suradnju s navijačima Kristijan Petric, no istovremeno su ga dvojica policajaca (čiji je identitet poznat Nacionalu) verbalno napala i, kako piše tjednik, po svemu sudeći mu prijetila. Snimka nema tona pa se ne može točno utvrditi.

vatreogasac
1/7

Nakon toga je jedan policajac i fizički nasrnuo na Petrica, u čemu ga je teškom mukom uspio spriječiti treći policajac koji mu je po svemu sudeći bio nadređeni, ali su se prijetnje nastavile. Iz snimke je vidljivo da je takvo ponašanje razljutilo i kolege ozlijeđenog vatrogasca koje su bile u pratnji njega i Petrica.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska nakon utakmice je poručila da nije točno da su policajci vikali i vrijeđali Petrica.

"Obavještavamo vas da o ovome informacije imamo isključivo preko medijskih tekstova i javnog pogovora, a do danas nismo zaprimili pritužbu na rad policijskih službenika. Ako osoba želi podnijeti prijavu ili pritužbu na rad, može to učiniti u službenim prostorijama Prve policijske postaje Split. Želimo istaći kako su policajci koji su obavljali poslove osiguranja na stadionu, a posebno oni koji su bili u izravnom kontaktu s ozlijeđenim kolegom vatrogascem, poduzimali mjere kako bi istom najbrže i najkvalitetnije bila pružena liječnička pomoć i zaštita", poručili su tada iz policije.

Ključne riječi

Komentara 4

AO
ante.oreskovic75
18:04 24.10.2018.

Nema Splita do Splita ....ima li tamo netko da napravi red!

TV
tvrdapixa
09:20 25.10.2018.

Ak' to piše Nacional, onda odmah znaš da je "istina"

DM
Dmitar1.
20:16 24.10.2018.

Taj Petric je smrdljivi izmet i koristim priliku da se pridružim policajcu iz teksta u bilo kojoj psovki koju mu je uputio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije